Screenshot
NIŠTA MU NIJE BILO JASNO

VIDEO: URNEBES NA TRIBINAMA! KAD JE SHVATIO VLASTITI GAF, SUBAŠIĆEV SUIGRAČ POČEO SE SMIJATI SAM SEBI Pogledajte komičnu scenu koja je nasmijala sve

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2019. 23:55

Gledatelji su svjedočili nesvakidašnjoj komičnoj situaciji na susretu 17. kola francuske Ligue 1 između Monaca i Amiensa. Igrala se 81. minuta kada je trener Monaca Leonardo Jardim odlučio uvesti posljednju zamjenu na utakmici.

Francuski veznjak Tiemoue Bakayoko na semaforu je vidio da svijetli broj 14 i krenuo je prema klupi, premda se na njegovim leđima ocrtava broj 6. Bakayoko je nekada nosio 'četrnaesticu' te je, ne razmišljajući, pogrešno zaključio da je njegov red da izađe iz igre.

Međutim, kada su mu s klupe počeli dovikivati da nije on pitanju, Francuz se uhvatio za glavu i počeo se sam sebi smijati. Ne treba ni naglašavati koliki je urnebes izazvao na tribinama.

Soccer Football - Ligue 1 - Bordeaux v AS Monaco - Matmut Atlantique, Bordeaux, France - November 24, 2019   AS Monaco's Tiemoue Bakayoko      REUTERS/Regis Duvignau
REUTERS/Regis Duvignau

Umjesto njega s terena se uputio Senegalac Balde Keita, 'pravi' vlasnik broja 14. U prolazu su se pozdravili, a Bakayoko se nastavio smijati na svoj račun. Pogledajte u videozapisu kako je to izgledalo.

Inače, Monaco je u toj utakmici pobijedio s 3:0, a golove su postigli Ben Yedder, Maripan i već spomenuti Balde Keita. Bivši hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić susret je odgledao s klupe za pričuve.

Linker
20. travanj 2024 11:09