Screenshot
ODLIČNE VIJESTI PRED UZVRAT

LUDI RAZVOJ DOGAĐAJA NA LUZU! BENFICA NESTVARNIM PROPUSTIMA ŠOKIRALA NAVIJAČE Bjelica i Dinamo su definitivno uzdrmali portugalskog velikana!

Piše: HinaObjavljeno: 12. ožujak 2019. 00:15

Suparnik zagrebačkog Dinama u osmini finala Europske lige, portugalski velikan Benfica u susretu je 25. prvenstvenog kola na svom Luzu odigrao 2-2 (0-0) protiv Belenensesa.

Benfica je svoje napade okrunila sjajnim golom Jonasa u 55. minuti, a nakon što je u 63. minuti udarac Samarisa pogodio Nuna Coelha i završio u mreži Belenensesa za 2-0 činilo se kako će domaćin lako osvojiti nova tri boda.

No, uslijedile su dvije kardinalne pogreške u obrani, prvo je u 68. minuti vratar Vlachodimos pogrešno procijenio centaršut Huga Viane koji je odsjeo u mreži da bi samo dvije minute potom Ruben Dias petljao na svojoj polovici, loptu mu je uzeo Kikas i poravnao na 2-2.

Screenshot

Iako je Benfica do kraja susreta igrala na polovici Belenensesa nije uspjela postići pobjednički pogodak.

Hrvatski veznjak Filip Krovinović ostao je na klupi Benfice koja se ovim bodom poravnala na vrhu ljestvice s Portom, oba sastava imaju po 60 bodova, dok je Belenenses sedmi s 37.

Screenshot

Benfica i Dinamo će u četvrtak od 21 sat u Lisabonu igrati uzvratni susret osmine finala Europske lige, a Dinamo će put Portugala s prednosti od 1-0 iz prvog dvoboja.

Roma - Empoli 2-1

U posljednjoj utakmici 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je na Olimpijskom stadionu u Rimu svladala Empoli sa 2-1 (2-1).

Domaće je u vodstvo doveo El Shaarawy (9), gosti su vrlo brzo izjednačili autogolom Juana Jesusa (12-ag), na pobjednički start Claudiju Ranieriju na klupi Rome osigurao je Schick (33).

Ante Ćorić ostao je na klupi Rome kao i Marko Pajač na klupi Empolija.

Peta Roma sada ima 47 bodova, četiri manje od trećeg Milana, a tri od četvrtog Intera, dok je Empoli ostao 17. sa 22 boda, jednim više od 18. Bologne koja se nalazi u zoni ispadanja.

Na vrhu je Juventus sa 75 bodova, 18 više od drugog Napolija.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 03:51