Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
ZA NJEMA NEMA DILEME

'LUKA JE NAJBOLJI PROTIV KOJEG SAM IGRAO, UVIJEK ZNA ŠTO NAPRAVITI' Kakav kompliment zvijezde hit momčadi koja je prošle sezone osvojila srca navijača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2019. 18:05

Veliki kompliment zaslužio je Luka Modrić od Ajaxovog nogometaša Donnyja van de Beeka.

Gostujući u Ajaxovom podcastu 22-godišnji nizozemski veznjak upitan je koji je najbolji rival (u veznoj liniji) protiv kojeg je zaigrao u kalendarskoj 2019. godini. A on je izdvojio kapetana Vatrenih.

"Pratim ga od djetinjstva i bilo je jako lijepo igrati protiv njega", prisjetio se Van de Beek ovogodišnjih okršaja protiv Reala i Modrića u Ligi prvaka.

"Mislim da ga je zaista lijepo gledati kako igra. On je igrač koji unaprijed uvijek zna što će napraviti", rekao je Van de Beek o mogućem budućem suigraču budući je Real ozbiljno zagrizao za njegovo dovođenje.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 05: Donny van de Beek of AFC Ajax celebrates after scoring his team's fourth goal during the UEFA Champions League group H match between Chelsea FC and AFC Ajax at Stamford Bridge on November 05, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
Getty Images
Donny van de Beek

U svakom slučaju lijepi kompliment od nosioca igre hit momčadi Lige prvaka iz prošle sezone koja je na kraju zaustavljena u polufinalu od Tottenhama. Posebice ako se uzme u obzir činjenica da je Ajax prošle sezone u Ligi prvaka igrao protiv velikana kao što su Juventus, Bayern, Tottenham...

Podsjećamo, Ajax je tada u osmini finala izbacio Real Madrid, Juventus u četvrtfinalu, da bi u polufinalu zaustavljen od Tottenhama zbog gola u gostima.

Linker
18. travanj 2024 08:40