GIUSEPPE CACACE / AFP
POTEZ ZA PAMĆENJE

'LUKA MODRIĆ JE NOGOMETNI HARRY POTTER' Kapetan Vatrenih maestralnim potezom oduševio svijet i izazvao lavinu komentara: 'Sve što radi je čarolija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2020. 08:59

Nogometaši Real Madrida izborili su plasman u finale španjolskog Superkupa nakon što su u prvom polufinalnom susretu u saudijskom gradu Jeddah pobijedili Valenciju sa 3-1, a među strijelce se upisao i Luka Modrić.

Odličnu igru Modrić je okrunio pogotkom za 3-0 u 65. minuti. Isco je ukrao loptu produživši do Jovića koji je uposlio kapetana 'vatrenih'. Modrić je ušao u kazneni prostor i između dva suparnička igrača vanjskom felšom fantastično pogodio za 3-0.

POGODAK LUKE MODRIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Valja reći kako je Modrić ovim golom srušio osobni rekord po broju postignutih golova u Realu u pojedinoj sezoni. Bio mu je to peti gol sezone u 19. utakmici, a jubilarni stoti u profesionalnoj karijeri. Jednako toliko (u Ligama petice) zabio je još samo sezone 2011/12, ali u dresu Tottenhama (5 golova u 40 utakmica). Recimo da je Modrić 33 gola zabio u dresu zagrebačkog Dinama, 4 u dresu Intera, 8 za Zrinjski, 17 za Tottenham, 22 za Real i 16 za hrvatsku reprezentaciju.

Nakon Modrićeve majstorije na društvenim mrežama osvanula je lavina pohvala na njegov račun. Izdvojili smo neke:

"Luka Modrić je nogometni Harry Potter. Sve što radi je čarolija i svi ga vole."

"Kakav potez Dona Luke Modrića, čista umjetnost."

"Luku Modrića za predsjednika."

"Spektakularni Hrvat je jednostavno - genije!"

"Ovaj Modrićev gol je bio jednostavno prekrasan i zaslužuje nagradu."

"Jednostavno prekrasno."

"Luku je užitak gledati."

Linker
26. travanj 2024 04:43