Luka Modrić
 REUTERS/Amr Abdallah Dalsh / REUTERS
VATRENI OSTAO PRI SVOM MIŠLJENJU

LUKA MODRIĆ U CENTRU PAŽNJE NAKON 'TEHNOLOŠKOG' KAOSA 'Još sam prošle godine rekao nešto što se drugima nije svidjelo! Neka o tome drugi razmišljaju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2017. 22:29

Osim pobjede Real Madrida protiv Al Jazere (2:1) valja istaknuti i video tehnologiju odnosno VAR koji je obilježio utakmicu polufinala svjetskog klupskog prvenstva. Upravo zahvaljujući VAR-u poništena su čak četiri pogotka, ali osim toga na odluke se čekalo dosta vremena.

Najzanimljivije je bilo nakon što je Al Jazera udvostručila svoje vodstvo, već proslavila pogodak da bi sudac tri minute kasnije poništio pogodak. Nakon utakmice nekoliko riječi kazao je i hravtski nogometni reprezentativac Luka Modrić koji je se i ranije bio osvrnuo na temu VAR.

- To je nešto novo i nogomet bi tako trebao biti pošteniji, ali iskreno, ne sviđa mi se. Stvara puno zabune i to za mene nije nogomet - kazao je Modrić nakon utakmice u Yokohami prošle godine.

Izgleda kako Vatreni niti nakon okršaja u Abu Dabiju nije promjenio svoje mišljenje.

- Prošle godine rekao sam nešto što se drugima nije svidjelo. Za mene je to zbunjujuće, ne znam u kojim se situacija koristi, a u kojima ne. Nekada to može pomoći, ali dok se donese neka odluka prođe puno vremena, kao danas, bio je to potpuni kaos. Ali, neka o tome drugi razmišljaju.

Kada je sama utakmica u pitanju Luka je rekao:

- Smatram da smo dobro igrali te zaslužili puno bolji rezultat. Oni su znali iskoristiti jednu od dvije prilike koju su imali - rekao je 32-godišnji vezni igrač nakon što mu je uručena nagrada. Real Madrid će u subotu igrati u finalu protiv brazilskog Gremija.

- Gremio je dobra ekipa i sigurno će nam otežati stvari. Trener će odlučiti kako ćemo igrati. Danas smo se prilično napatili. Znali smo prije utakmice da će biti teško, no problem je bio u tome što nismo uspijevali zabiti gol. Stvarali smo prilike i dobro igrali ali nikako nismo mogli zabiti. Zato smo se napatili", rekao je Modrić koji je odigrao čitavu utakmicu.

Linker
16. travanj 2024 18:01