Luka Modrić
 Reuters / Carl Recine Livepic
'TKO TO BIRA?'

LUKA MODRIĆ UŠAO U TOP 20 NAJBOLJIH NOGOMETAŠA SVIJETA, ALI... Navijači u čudu: 'Pa, zar je moguće?! Ma, tko je to bolji od njega'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 12. prosinac 2016. 20:19

Iako će tek večeras biti službeno objavljen dobitnik Zlatne lopte francuskog magazina France Football, nekoliko španjolskih medija otkrilo je da će nagrada pripasti napadaču madridskog Reala Cristianu Ronaldu, koji je osvojio Ligu prvaka i Europsko prvenstvo sa reprezentacijom Portugala.

France Football već je počeo s odbrojavanjem, točnije već su objavljene neke pozicije nogometaša, a naš Luka Modrić tako je završio na 17. mjestu zajedno s igračem West Hama i miljenikom Salvena Bilića, Francuzom Dirimtrijem Payetom i suigračem iz Reala Tonijem Kroosom.

Francuski magazin France Football je nagradu za najboljeg nogometaša godine u Europi, Zlatnu loptu, ustanovio 1956., a od 2010. do 2015. je izbor organiziran zajedno sa Fifom, i tada je Zlatna lopta bila nagrada za najboljeg nogometaša svijeta.

Zaljubljenici u nogomet nisu oduševljeni ovakvim raspletom barem kada je Luka Modrić u pitanju i njegovo 17. mjesto, obzirom kako većina smatra da je veznjak Reala i hrvatske nogometne reprezentacije zaslužio puno viši plasman.

Linker
23. travanj 2024 23:45