Denis Doyle/Getty Images
POVRATAK U PROŠLOST

MANDŽUKIĆ POPUT IBRAHIMOVIĆA Slavni Šveđanin opet prozvao Guardiolu: 'On je kao dijete, a vidio sam da je isto napravio i Mariju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2017. 23:08

Zlatan Ibrahimović prisjetio se svoje neslavne avanture u Barceloni i sukoba s tadašnjim trenerom kluba Pepom Guardiolom.

Na ljeto 2009. godine Ibrahimović je prešao iz Intera u Barcelonu, ali u katalonskom se klubu zadržao svega jednu sezonu. U komentaru za Sky Sport je rekao kako mu je Guardiola napravio isto što i kasnije Mariju Mandžukiću u Bayernu.

"Bilo mi je jako teško napustiti Inter jer sam imao dobar odnos s Morattijem. Tada je Maxwell otišao u Barcelonu i rekao sam mu: 'Dajem ti svoje kopačke, ponesi ih u Barcelonu i neka me čekaju zagrijane'. Dva dana kasnije sastali su se čelnici Intera i Barcelone i nakon 20 minuta sve su se dogovorili. Na Camp Nou je bilo 70.000 navijača i ne mogu opisati kako sam se osjećao", priča Ibrahimović, koji se priključio ekipi iz snova, Messiju, Iniesti, Xaviju, Henryju, Alvesu.

Međutim, onda je došlo do promjene i Guardiola je promijenio taktiku. Ostavljao me na klupi, a nije želio samnom pričati. Otišao sam jer nisam želio da me pravi budalom, a kasnije sam vidio da je isto napravio Eto'ou i Mandžukiću. On je kao dijete, jer muškarac riješi svoje probleme", dodao je slavni Šveđanin.

Podsjećamo, Mandžukić je za Bayern igrao između 2012. i 2014. godine nakon čega je prešao u Atletico Madrid. Nakon odlaska iz Guardiolinog Bayerna rekao je da odlazi jer mu 'Guardiolin stil igre jednostavno ne odgovara'.

Linker
24. travanj 2024 00:18