Ezra Shaw/Getty Images
FIFA-INA KAZNA

MARADONA MESSIJU ZABIO 'NOŽ U LEĐA'? Ostali su u šoku: Argentinci jednostavno ne vjeruju kako je 'mali zeleni' to mogao napraviti...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2017. 15:03

Svjetski mediji prenose vijest kako je Diego Maradona osobno 'odobrio' kaznu od četiri utakmice suspenzije za Lionela Messija.

FIFA je u utorak Messiju odrezala četiri utakmice zabrane nastupa zbog verbalnog napada na suca u kvalifikacijskom ogledu za SP protiv Čilea, a 'Gaučosi' su prvu utakmicu bez njega u sastavu izgubili u gostima kod Bolivije s 2:0.

Kako Argentinci opasno vise u južnoameričkim kvalifikacijama i nalaze se na posljednjem mjestu koje vodi na SP u Rusiji, a bez Messija u sastavu njihov je posao zasigurno otežan.

Maradona, koji je posljednjih godina žestoko kritizirao FIFA-u danas radi kao njihov ambasador, a argentinskim navijačima nije jasno zašto bi 'Mali zeleni' potkopavao vlastitu zemlju umjesto da iskoristi svoj utjecaj i pokuša smanjiti kaznu Barceloninoj zvijezdi.

Vijest je lansirao novinar Gonza Stupenengo koji tvrdi da je razgovarao s osobom iz FIFA-e koja mu je rekla da je Maradona tražio kaznu za Messija.

Mnogi u pokušaju objašnjenja smatraju da je Maradoni proradila taština i da pokušava spriječiti Messija da ga svrgne s 'trona najboljih svih vremena'.

Rezultati by SofaScore

Linker
17. travanj 2024 02:31