CROPIX
OGLASIO SE PUTEM INSTAGRAMA

MARADONA POSLAO JASNU PORUKU NAKON PORAZA OD NIGERIJE 'Bijesan sam jer se radi o našem ugledu, ali mladi nisu za okriviti. Želim se vratiti na klupu'

Piše: HinaObjavljeno: 15. studeni 2017. 12:05

Legenda argentinskog i svjetskog nogometa Diego Maradona, nezadovoljan jučerašnjim porazom argentinske reprezentacije u prijateljskoj utakmici protiv Nigerije (2-4), izjavio je kako bi se volio vratiti na klupu Argentine.

Argentina, koju sada vodi Jorge Sampaoli, ostvarila je plasman na SP u Rusiji u zadnjem kolu južnoameričkih kvalifikacija u kojima je imala osrednje rezultate.

"Bijesan sam jer se radi o našem ugledu, ali mladi nisu za okriviti. ŽELIM SE VRATITI!!!", napisao je Maradona na svom Instagram profilu.

A da bi potvrdio svoj prijedlog, Maradona je poruku popratio ljestvicom koja pokazuje statistiku svih izbornika na čelu Argentine od 1978. kada su 'gauchosi' osvojili naslov svjetskog prvaka.

Naravno, Maradona je na prvom mjestu te ljestvice sa 75 posto dobijenih utakmica u razdoblju kada je bio izbornik. između 2008. i 2010. godine.

"Tko je pobijedio najviše puta ??...Izvucimo zaključak", zaključio je legendarni nogometaš koji sada vodi klub iz druge lige u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Argentina, koja je u utorak u Krasnodaru protiv Nigerije igrala bez Lionela Messija, vodila je 2-0 da bi onda Nigerijci zabili četiri gola zaredom za pobjedu.

Linker
24. travanj 2024 14:26