Nikola Jurčević
 Boris Kovacev / CROPIX
PROMJENE NA MAKSIMIRU

MARIO CVITANOVIĆ SE GOSPODSKI OPROSTIO OD DINAMA Modri mu ostali dužni još jednu plaću, a evo tko se vraća u stručni stožer novog trenera

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. ožujak 2018. 20:04

Mario Cvitanović gospodski se oprostio od Dinama. Podnio je ostavku, pokupio svoje stvari i pozdravio se sa svima. Modri klub prema njemu više nema nikakvih financijskih obveza, odnosno treba mu isplatiti još samo posljednju plaću, što će vrlo brzo biti i učinjeno.

Kao što znamo, u povijesti modrog kluba bilo je dosta natezanja s trenerima koji su dobivali otkaze, Dinamo su takve smjene znale mnogo koštati. Ovoga puta, kao i u slučaju Zlatka Kranjčara, koji je također podnio ostavku nije bilo tako.

Vraća se i Miljenko Rak

Kako smo jučer čuli u Maksimiru, Jurčevićevi pomoćnici bit će i dalje Marko Marić i Silvije Čavlina, koji su već starosjedioci u stožeru, ali trebao bi doći jedan novi-stari član stožera. Radi se o kondicijskom treneru Miljenku Raku, koji je bio dijelom stožera Slavena Bilića zadnjih godina karijere od Lokomotiva do West Hama. Rak je već u više navrata bio i kondicijski trener u Dinamu.

Linker
20. travanj 2024 19:34