Matija Djanjesic / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

BIŠĆAN SE NAKON MAESTRALNE PREDSTAVE NAKLONIO NAVIJAČIMA 'Mogao bih nabrajati do sutra čime sam sve zadovoljan'; Tomić zna na koga više neće računati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2018. 18:50

Igrači Rijeke slavili su u 17. kolu HNL-a na Rujevici protiv Lokomotive s visokih 3:0. Bišćanova momčad djeluje moćno, uvjerljivo i igra fantastičan nogomet.

Navijači su napokon prihvatili tu promjenu trenera, na tribinama se tijekom cijele utakmice orila pjesma, a i mediji su puni hvale za bivšeg hrvatskog reprezentativca na kormilu riječkoga kluba.

Goste je načeo Heber u 13. minuti, na 2:0 povisio je Kvržić, a u 77. minuti Rijekin Brazilac Heber postigao je svoj drugi gol i to je zgoditak koji će zasigurno konkurirati za pogodak sezone. Igor Bišćan je nakon utakmice bio prepun pohvala za svoje igrače:

"Stvarno sam presretan i ponosan na svoje igrače, pobijedili smo 3:0, a mogli smo i još golova zabiti. Navijači su priuštili pravi nogometni praznik, bilo je zaista fantastično. Mogao bih nabrajati do sutra čime sam sve zadovoljan, bilo je bolje nego prije tri dana, sve u svemu ponosan sam na njih. Normalno da je lakše igrati kad postigneš dva gola, a onda se dogodio još i onaj Heberov gol... ma bili su iznimno dobro raspoloženi i rastrčani, sve u svemu - fenomenalno! Dečki iz kola u kolo, iz utakmice u utakmicu, igraju sve bolje i stvarno su fenomenalni. Mi ćemo pauzu i pripreme iskoristiti kvalitetno i sigurno nećemo biti ništa lošiji u nastavku sezone.", zaključio je Bišćan.

Trener Lokomotive čestitao je Rijeci na pobjedi, ali je i detektirao neke probleme u momčadi na koje će morati reagirati:

"Čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi, bili su stvarno bolji, naišli smo na njih taman dok su na vrhuncu forme, a nama nedostaje nekolicina igrača i imamo još nekih problema. No, što je tu je, Rijeka je stvarno bila bolja. Pokušali smo izmjenama popraviti situaciju, ali morat ću naći pouku iz ovog poraza, ovo je meni dobro došlo da mi otvore oči na koga mogu računati, a na koga ne. Neću sad o tome o kome se radi, ali kad se borite za vrh tablice, onda to mora biti puno bolje. Bez obzira na sve, imali smo stvarno dobru polusezonu, na vrhu smo ljestvice, moramo se resetirati, jako dobro će nam doći pauza, nama je 12-13 igrača iznijelo polusezonu, sigurno će nam dobro doći pauza da se konsolidiramo i u nastavku ćemo biti još i bolji.", završio je Goran Tomić.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 04:08