Zeljko Hajdinjak / CROPIX
USUSRET DERBIJU

BJELICA SE NEĆE KOCKATI! DINAMO I PROTIV OSIJEKA I PROTIV SPARTAKA S NAJJAČIMA Neće biti miksanja: Trener Modrih nije siguran samo s jednim imenom

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. studeni 2018. 09:21

Jučer su u Maksimiru trenirala 24 igrača, jedino je Marin Leovac trenirao odvojeno. Bjelica još nije definitivno odlučio tko ostaje u Zagrebu, a tko odlazi u Osijek, makar mu je slika bjelodano jasna.

Ipak, po svemu sudeći, protiv Osijeka i Spartaka neće biti miksanja, igrat će najjači mogući sastav u ovom trenutku. Dakle, u nedjelju bi u Gradskom vrtu trebala istrčati ova Dinamova postava: Livaković - Stojanović, Theophile-Catherine, Perić, Rrahmani - Ademi, Gojak - Hajrović, Olmo, Oršić - Gavranović.

Ako ne bude nekih ozljeda, ta ista momčad trebala bi startati i protiv Spartaka. Makar, postoji jedna mala mogućnost da se na utakmici protiv kluba iz Trnave pojavi i - Dilaver.

On već normalno trenira s momčadi, puca od želje za igrom, ali trener Bjelica ne želi riskirati. Sasvim logično, neki jak udarac mogao bi Dilavera izbaciti iz konkurencije do kraja polusezone. No, odlični stoper Modrih će na još jedan pregled, ako dobije zeleno svjetlo od liječničke službe i ako se s time složi Bjelica, možda bi mogao zaigrati u utakmici koja bi trebala blagosloviti plasman u euro proljeće.

Utakmicu Osijeka i Dinama gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite OVDJE.

Rezultati by SofaScore

Linker
17. travanj 2024 00:30