Foto: Boris Kovacev / CROPIX
POVRATAK OZLIJEĐENIH

DINAMO SKUPLJA REPREZENTATIVCE SA SVIH STRANA EUROPE Dobre vijesti za Modre uoči subotnjeg derbija u HNL-u: Još jedan 'Riječanin' spreman za Rujevicu

Nakon reprezentativne stanke vraćamo se sljedećeg vikenda na domaće nogometne terene, i to odmah na veliki derbi u kojem ove subote na Rujevici igraju Rijeka i Dinamo u 15. kolu HNL-a (15.00, prijenos na Arenasport 1).
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. studeni 2018. 12:51

Nisu se još svi igrači vratili s reprezentativne stanke, sinoć su igrale Stojanovićeva Slovenija i Ademijeva Makedonija, tek danas bi na teren mogli Poljak Kadzior i Kosovar Rrahmani.

Međutim, od onih koji su već u kadru, uglavnom stižu dobre vijesti. Nema nekih ozbiljnijih ozljeda, a u Širokom Brijegu je i Marin Leovac izdržao napore pa se i on vraća u kadar za utakmicu na Rujevici. Eto, zadnja mu je utakmica bila baš protiv Rijeke, a protiv bivšeg kluba mogao bi se i vratiti na svoju poziciju na lijevom boku.

Zagreb, 020918. 
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica Hrvatskog telekoma, 6. kolo 1. HNL izmedju Dinama i HNK Rijeka.
Na fotografiji: Damian Kadzior.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Jedini koji je, zasad, upitniji za dvoboj u Rijeci jest Kevin Theophile-Catherine. On je još protiv Lokomotive osjetio bol u tetivi pa je dobar dio stanke proveo na terapijama.

Fizički bi se mogao oporaviti do Rijeke, no, pitanje je hoće li ga takvog tek oporavljenog Bjelica ‘gurati’ u momčad ili će čekati da bude potpuno fit.

Informacije o paketima MAXTV-a možete pronaći OVDJE.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 16:18