Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
ISKORISTILI KRIZU PROTIVNIKA

DINAMOV STRATEG ODUŠEVLJEN IGROM, IZDVOJIO KLJUČAN DETALJ ZBOG KOJEG SU MODRI DOMINANTNI 'To je najvažnije ako želite biti konkurentni u Europi...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2018. 23:30

Dinamovci su u drugome kolu Europske lige na gostovanju u Bruxellesu nadigrali Anderlecht rezultatom 2:0. Bjeličina momčad prikazala je sjajan nogomet i dominirala cijelom utakmicom.

Domaćine je načeo Izet Hajrović pogotkom iz najstrože kazne u 19. minuti, a konačan rezultat postavio je Amer Gojak sjajnim udarcem u 68. minuti susreta.

Dinamov strateg bio je iznimno zadovoljan prikazanim na terenu:

"Mogu biti zadovoljan, ne samo rezultatom, nego i igrom. Protivnik je u maloj krizi, a mi smo to iskoristili.

Znali smo da ćemo kroz sredinu puno toga napraviti. Mogli smo i prije riješiti utakmicu, tresli smo se do Gojakovog pogotka, no takva je bila utakmica. Nismo primili gol i možemo biti zadovoljnim onime što smo prikazali na terenu."

Osvrnuo se i na igru kompletne momčadi:

"Bili smo stabilni u obrani, a to je najvažnije ako želite biti konkurentni u Europi.

Ovo je pobjeda svih jedanaest igrača koji su igrali, a i onih koji su ušli. Šteta što se Dilaver ozlijedio, ali Perić ga je izvrsno zamijenio, ali šteta i za Theophilea koji je dobio crveni karton u samoj završnici utakmice. No, okrećemo se sljedećoj utakmici i napravit ćemo sve da pobijedimo."

Slljedeća utakmica igra se protiv slovačkog Spartaka u Trnavi:

"Utakmica u Trnavi igrat će se na praznom stadionu, a to je možda naša prednost. Međutim, ja sam već rekao, šest bodova nije dovoljno da se prođe skupina, moramo maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici protiv Spartaka i dati sve od sebe.", zaključio je ovu fantastičnu večer Dinamov strateg.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 13:56