REUTERS/Francois Walschaerts
MODRI ZADOVOLJNI PRIKAZANIM

JEDAN OD JUNAKA POBJEDE PROTIV ANDERLECHTA: 'SAMO MORAMO PRIMIJENITI ONO ŠTO JE ON REKAO' Kapetan direktan u ocjeni utakmice: 'Bio je to pravi fajt'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2018. 23:55

Dinamovci su u u drugome kolu Europske lige nadigrali Anderlecht i u Bruxellesu slavili 2:0. U 19. minuti Hajrović je bio precizan s bijele točke, a konačan rezultat postavio je Amer Gojak u 68. minuti izvrsnim udarcem s vrha šesnaesterca.

Bilo je tu dosta promašaja, vodstvo je moglo biti i veće, ali Modri mogu biti zadovoljni učinkom, bila je to zaista izvrsna predstava Bjeličine ekipe.

Zadovoljan je bio i kapetan Dinama Arijan Ademi:

"Dosta smo bili dobri, bio je to pravi fajt, ušli smo čvrsto, ali ušli su i oni."

Na pitanje hoće li Dinamo napokon prezimiti u Europi odgovorio je:

"Ne želim još komentirati hoćemo li proći skupinu, idemo iz utakmice u utakmicu, idemo bez straha. Napravit ćemo sve da se to dogodi.

Prava smo momčad, pokazujemo pravi karakter. Otvorile su nam se neke situacije, nešto smo zabili, ali dosta toga i nismo.

Sad nas očekuje najteži posao. Spartak iz Trnave je zatvorena ekipa, čeka nas jedna teška utakmica.", najavio je kapetan Dinama predstojeću utakmicu u Europskoj ligi.

Mislav Oršić također je odigrao iznimno dobru utakmicu:

"Bilo je stvarno dobro, postavili smo se od prve minute. Pobijedili smo i sada smo u dobroj poziciji za prolaz dalje.

Svakog protivnika dobro analiziramo, kada izađemo na teren samo moramo primijeniti ono što nam je trener rekao. Dat ćemo sve od sebe da i u idućoj utakmici pobijedimo."

Iduća utakmica protiv Spartaka iz slovačke Trnave na rasporedu je 25. listopada, a uzvratna utakmica igra se također protiv Spartaka i to na maksimirskom stadionu 8. studenoga.

Rezultati by SofaScore

Linker
01. svibanj 2024 23:45