Ivan Santini u dvoboju s Emirom Dilaverom tijekom prošlosezonskog okršaja Dinama i Anderlechta
 REUTERS/Antonio Bronic / REUTERS
IZJAVE IGRAČA

MODRA SVLAČIONICA NAKON USPJEŠNO ZAVRŠENE EUROPSKE JESENI 'Odigrali smo šest utakmica bez poraza, a to ljetos nismo mogli niti zamisliti'

Piše: Matko BrusačObjavljeno: 14. prosinac 2018. 01:21

Dinamo je 'europsko proljeće' nakon 40 godina osigurao već u četvrtom kolu, a potom je u Istanbulu odigrao 0-0 protiv Fenerbahčea i tako osigurao prvo mjesto u skupini. U posljednjih 90 minuta protiv Anderlechta 'modri' su mogli igrati bez stresa i bez pritiska, a nažalost odigrali su i bez golova.

Dinamovci složni da je nedostajalo preciznosti i koncentracije u završnici.

- Sve je zapravo u ovoj utakmici ovisilo o nama, nedostajalo nam je koncentracije u završnici i to je jedini razlog zašto nismo uzeli sva tri boda, rekao je Emir Dilaver nakon remija s Anderlechtom na hladnom Maksimiru u posljednjoj utakmici grupne faze Europske lige.

- Napravili smo u više navrata neke sitne greške u završnici, loše smo šutirali s ruba šesnaesterca, ali generalno smo odigrali dobru utakmicu. Volja je bila tu, a oni u drugom poluvremenu nisu napravili ništa. Opet nismo primili gol i mislim da je to jako važno, dodao je Dilaver. Stoper Dinama naglasio je kako mu je ipak žao što grupnu fazu Europske lige na Maksimiru nisu zatvorili pobjedom.

- Ekstremno sam zadovoljan našim nastupom u Europskoj ligi. Željeli smo u ovoj utakmici staviti šlag na tortu i zaokružiti priču, ali, kao što sam rekao, samo smo trebali biti precizniji. Uglavnom, od sada razmišljamo samo o Hajduku. S Dilaverom se složio i vratar Dominik Livaković koji je sinoć oko ruke nosio kapetansku traku.

- Oni su izmiješali sastav i odigrali čvrstu utakmicu. Mi smo imali neke poluprilike i mislim da smo trebali više pucati po golu. Odigrali smo šest utakmica u EL bez poraza, a to ljetos nisam mogao ni zamisliti, rekao je Livaković.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 16:59