Srdjan Vrancic / CROPIX
UŽIVO OD 20.00

PRAVA FUTSAL POSLASTICA I VELIKI DERBI U MAKARSKOJ Aktualni prvak dočekuje ambiciozni Dinamo: 'Bit će teška utakmica, fale nam dva jako bitna igrača'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 13. listopad 2018. 17:18

U Makarskoj se večeras s početkom u 20 sati sprema prava futsal poslastica. Aktualnom prvaku Novom Vremenu Apfel u goste dolazi Futsal Dinamo, a bit će to repriza prošlosezonskog polufinala doigravanja kada su u trećoj utakmici u Zagrebu slavili Makarani nakon prave drame koja je odlučena izvođenjem penala.

Makarani su u petak doznali suparnike u Elitnoj rundi Lige prvaka, no veći fokus je svakako na današnji dolazak Futsal Dinama. Prošloga tjedna je u Ligi prvaka dvorana u Makarskoj bila jako dobro ispunjena, a to se očekuje i danas. Momčad Tea Strunje je prvo kolo s Crnicom apsolvirala je teško izborenom pobjedom od 5:4 u kojoj su zbog crvenih kartona ostali bez jako važnih igrača – Vedrana Kazazića i Brazilca Dudua.

- Radi se o dvoboju ekipa koje su bile prošle sezone u polufinalu, u kojemu smo mi na kraju prošli. Futsal Dinamo ima najviše ambicije, u prvom kolu su kiksali i sada u Makarsku dolaze po iskupljenje. Mi imamo problema zbog suspenzija Kazazića i Dudua, ali smo prisiljeni na domaćem terenu ići na pobjedu. Dat ćemo sve od sebe da to napravimo i dođemo do tri boda. Imat ćemo podršku publike, Makarani su tu uvijek uz nas, a bilo ih je dosta i protiv Crnice, a u Ligi prvaka je dvorana bila maksimalno puna. Nadam se da će naši navijači doći nas podržati i zajedno s nama proslaviti još jednu pobjedu – rekao je trener aktualnog prvaka Teo Strunje.

PRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA OVE SEZONE NA ARENASPORTU!

Vrhunska uzbuđenja iz prve hrvatske futsal lige ove ćete sezone moći pratiti na Arenasportu.

1. HMNL će biti kontinuirano praćena na Arenasportu, u svakom će kolu biti osiguran prijenos jedne utakmice, u fiksnom terminu petkom u 20.15. Arenasport će prenositi i uzbudljivu završnicu prvenstva, kao i Kup.

Informacije o paketima možete pronaći OVDJE.

Uspomene na prošlosezonske susrete, posebno na onaj posljednji evocirao je Marin Musinov, opasan ljevonogi igrač kojega protiv Futsal Dinama ide u posljednje vrijeme te često zabija pogotke…

- Da nije bilo u finalu kako je bilo i da nismo osvojili, to bi za Novo Vrijeme sigurno bila najveća utakmica. Bila je to majstorica u Zagrebu pred dvije i pol tisuće njihovih navijača, baš je bio brutalan osjećaj i utakmica. Pogotovo zato što je bila drama produžetaka i penala, ali i zbog činjenice da je to bila posljednja utakmica Matije Capara koji je nedugo nakon toga poginuo. Zabio sam ja minutu i deset prije kraja za 2:1, a onda je baš Capar zabio za 2:2 20 sekundi prije završetka – prisjetio se Musinov susreta iz Zagreba koji je odigran krajem svibnja, a nakon toga je Novo Vrijeme Apfel u finalu dobilo Split Tommy.

Musinov je najavio i današnji susret protiv Zagrepčana:

- Sigurno je da će biti teška utakmica, fale nam dva jako bitna igrača. Ali što se tiče same utakmice bit će odlična za gledatelje, uvijek je tako bilo kada smo igrali. Uvijek bude dosta lijepih golova. Mi ćemo se staviti i dobiti to pred svojom publikom, jer Dinamo je uvijek Dinamo. Mislim da će dvorana biti puna jer je Futsal Dinamo uvijek mamac za publiku, a Makarani po potom pitanju nikada nisu zakazali – zaključio je Musinov.

Utakmica počinje u subotu u 20 sati, a prijenos se može pratiti na Areni sport 2. (Futsal Dinamo)

Linker
19. travanj 2024 20:50