Bjelica
 REUTERS/Osman Orsal / REUTERS
RIJEČ TRENERA

TRENER NENAD BJELICA ZADOVOLJAN NAPUSTIO ISTANBUL, PA NAJAVIO FEŠTU U ZAGREBU 'Sada idemo na Maksimir potvrditi sve ono što smo napravili do sada'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. studeni 2018. 22:44

Nenad Bjelica je nakon utakmice sasvim logično iznimno zadovoljan stigao na press konferenciju. Dinamo je prvi u skupini, u pet kola nije izgubio niti jednu utakmicu, zaista je mogao uživati. Njegova momčad je i u Istanbulu pokazala kako je dobra ove sezone, nije poražena niti od Fenerbahčea na njegovom 'vrućem stadionu'. Opet dobro postavio momčad, posebno u drugom dijelu Dinamo je uspostavio kontrolu igre, bio je bliže pobjedi.

Zanimljivo, na presici nakon utakmice, turski novinari nisu imali niti jedno pitanje za Bjelicu. Skupilo se dosta kolega, ali njih nije zanimalo što misli trener Dinama, oni su čekali Erwina Keomana. Zaista je neobično da niti baš nitko od recimo tridesetak kolega nema niti jedno pitanje za trenera gostujuće momčadi, ali tako vam jej to u Turskoj, njhove novinar samo njihova momčad. No, nije Bjelica dobio niti jedno pitanje, njegovio lice je pokazivalo veliko zadovoljstvo, osjećao se sigurno kao pobjednik, iako je završilo neodlučeno.

- Zadovoljan sam jer smo završili kao prvi u skupini! Ali isto tako zadovoljan sam i s utakmicom protiv Fenerbahčea - počeo je Bjelica.

Rekao je kako misli da je njegova momčad u drugih 45 minuta kontrolirala dvoboj.

- Drugo poluvrijeme je bilo bolje za nas, imali smo bolje šanse, na kraju krajeva bili smo bliži pobjedi, ali ovaj nedolulčeni rezultat me zadovoljava.

Najavio je i slijedeću utakmicu protiv Anderlechta...

- Sad nas u Maksimiru očekuje posljednja utakmica skupine s Anderlechtom. Nadam se da ćemo u njoj potvrditi sve ovo što smo napravili do sada, te da ćemo na kraju Europske skupine pružiti još jedno zadovoljstvo našim navijačima - zaključio je Bjelica.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 06:22