Srdjan Vrancic / CROPIX
2. KOLO 1. HMNL

U REPRIZI POLUFINALA NOVO VRIJEME UVJERLJIVO PROTIV FUTSAL DINAMA NA DOMAĆEM TERENU Makarani nedostižnu prednost ostvarili već u prvom dijelu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2018. 23:53

Novo Vrijeme Apfel svladalo je Futsal Dinamo u derbiju 2. kola 1.HMNL s 4:1 i nakon dva kola prvak države ima maksimalan učinak, dok Dinamo nakon dva kola ima jedan bod.

Dvoboj je bio gotovo riješen već u prvom poluvremenu kada je Novo Vrijeme dvama pogocima Saše Babića i jednim Viniciusa stigla do nedostižne prednosti od 3:0. Makarani su u prvom dijelu još dva puta pogodili okvir Dinamovog gola. Potom je na vrata Dinama stao Karlo Maloševac i još obranio deseterac domaćoj momčadi.

PRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA OVE SEZONE NA ARENASPORTU!

Vrhunska uzbuđenja iz prve hrvatske futsal lige ove ćete sezone moći pratiti na Arenasportu.

1. HMNL će biti kontinuirano praćena na Arenasportu, u svakom će kolu biti osiguran prijenos jedne utakmice, u fiksnom terminu petkom u 20.15. Arenasport će prenositi i uzbudljivu završnicu prvenstva, kao i Kup.

Informacije o paketima možete pronaći OVDJE.

Dinamo je u prvom dijelu djelovao dosta uspavano i nesigurno u obrani, ali je u nekoliko navrata uspio zaprijetiti odličnom Jakši Hercegu. U nastavak utakmice Plavi su ipak ušli puno bolje, Makarani su do 30. minute napravili šest akumuliranih prekršaja, no Jakov Grcić nije uspio zabiti prvijenac u plavom dresu.

Makarani su definitivno pitanje pobjednika riješili u 32. kada je Babić zabio za svoj hat-trick, dok je konačni rezultat postavio dinamovac Vito Gagulić u 34. (Futsal Dinamo)

Linker
18. travanj 2024 06:13