screenshot
MALI OKRŠAJ NA MAKSIMIRU

VATRENI POJASNIO SUKOB S JEDNIM OD NAJVAŽNIJIH ADUTA NENADA BJELICE 'Pa dobro, malo me udario, te provokacije su dio nogometa, sve je bilo očekivano'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. prosinac 2018. 01:41

Dinamova sjajna europska jesen završila je remijem protiv renomiranog Anderlechta, Modri su skupinu D završili na prvome mjestu. Bjelica i društvo sada s nestrpljenjem iščekuju ždrijeb u Nyonu koji će se održati u ponedjeljak 17. prosinca.

Jedina loša vijest za Dinamo je što Izet Hajrović zbog kartona neće moći igrati prvu utakmicu na proljeće, a razlog tome je naguravanje s hrvatskim reprezentativcem u redovima Anderlechta Antonijem Milićem u 16. minuti zbog kojega je dobio treći akumulirani žuti karton.

Žuti karton u toj je situaciji dobio i Milić, a maksimirska ga je publika nakon tog incidenta 'častila' zvižducima pri svakom dodiru s loptom.

Antonio Milić s osmijehom je dočekao pitanje o zvižducima Maksimira.

- Ha, očekivao sam to, moram priznati. Meni je to i normalno, bolje mi je tako, nego da je tišina, da nema nikoga na tribinama. Zvižduk i pljesak nas uvijek dodatno motivira, drago mi je da se publika vratila, nemam s tim problema. Čestitam Dinamu na odličnoj Europskoj ligi i želim mu sreću i dalje, a u nedjelju u derbiju navijam za Hajdukovu pobjedu. Hajrović? Pa dobro, malo me udario, te sitne provokacije su dio nogometa, sve je bilo očekivano, kažem, bolje da je sve tako, nego da je sve tiho.

I Ivan Santini čestitao je Dinamu.

- Dinamo je stvarno zaslužio proći dalje, ja mu želim također da dogura još dalje. Što se ove utakmice tiče bila je teška, puna trke, šore, natrčao sam se bez lopte... Ali, to su takve utakmice, završilo je bez golova - kazao je Santini.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 17:58