Boris Kovacev / CROPIX
VELIKI DERBI U SUBOTU U 20.00

VIDEO: DINAMOVAC ZABIO SUPERVOLEJ I POTVRDIO KANDIDATURU ZA NAJBOLJEG IGRAČA 'Ovo je najneizvjesnija sezona dosad, a mi imamo šanse postati prvaci!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2018. 10:13

Dinamo je novu sezonu otvorio domaćim remijem protiv Broda. Iako je dvoboj završio 3:3 te je time Dinamo izgubio dva vrijedna boda, već nekoliko sezona standardni prvotimac Kristian Čekol zabio je dva pogotka, bio je najbolji igrač utakmice i potvrdio kandidaturu za najboljeg igrača kluba na kraju sezone.

"Moram priznati da su nas Brođani stvarno iznenadili. Taktički su odigrali jako dobru utakmicu i većinu svojih šansi realizirali te postigli tri pogotka koja su bila dovoljna za bod. Osim tog faktora iznenađenja, vjerujem kako su nam nedostajala dva vrlo bitna igrača, Veki i Grca (Vedran Matošević i Jakov Grcić, op.a.) te kako ćemo s njima u momčadi igrati puno bolje i kvalitetnije."

Dinamo trenutno ima čak devet igrača u prvoj momčadi koji su prošli Dinamovu Školu futsala, a zagrebačkoj publici u petak su se predstavila i dva novopečena „seniora“ – Fran Vukelić i Mateo Mužar. Kako se momci snalaze među prvom ekipom?

PRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA OVE SEZONE NA ARENASPORTU!

Vrhunska uzbuđenja iz prve hrvatske futsal lige ove ćete sezone moći pratiti na Arenasportu.

1. HMNL će biti kontinuirano praćena na Arenasportu, u svakom će kolu biti osiguran prijenos jedne utakmice, u fiksnom terminu petkom u 20.15. Arenasport će prenositi i uzbudljivu završnicu prvenstva, kao i Kup.

Informacije o paketima možete pronaći OVDJE.

"Jako dobro su se prilagodili seniorskim treninzima. Moram priznati da su iznimno zreli za svoje godine i vjerujem kako svi mi, i igrači i navijači od njih možemo očekivati jako dobre utakmice. Naravno, nadam se da će dugi niz godina nositi modri dres, ali je trnovit put pred njima".

Puno promjena je bilo u 1. HMNL, kako Čeki vidi naše šanse u borbi za titulu?

"Mislim da je ova sezona jedna od najneizvjesnijih dosad, vrlo je izjednačena i svaki klub će se itekako morati namučiti da osvoji bodove. Nezahvalno je bilo što prognozirati, ali čvrsto vjerujem u to da mi imamo šanse postati prvaci.“

U drugom kolu nas očekuju Makarani, osokoljeni, ali i izmoreni zbog utakmica u Europi.

"Očekujem jako tvrdu i tešku utakmicu u Makarskoj. Novo Vrijeme je prava domaćinska ekipa i utakmica će biti stvarno zahtjevna. No, vjerujem da se u Zagreb možemo vratiti sa sva tri boda i iskupiti za kiks protiv Broda."

Utakmicu Novog Vremena Apfel i Futsal Dinama ćete moći pratiti na Areni 2, u subotu, 13. listopada od 20 sati. Sjajna je to promocija za futsal, ali Kristian je spomenuo još jednu opciju koja promovira futsal i približava ga gledateljima.

"Direktan prijenos futsal utakmica na televiziji je odlična stvar i vjerujem da je to odlična promocija našeg sporta. No, fenomenalna podrška promocije futsala je i Leagues&Tournaments aplikacija u kojoj se mogu pronaći rezultati futsal utakmica raznih turnira i liga." (Futsal Dinamo)

Linker
23. travanj 2024 19:32