Dinamo
 Emica Elvedji / CROPIX / CROPIX
ZAKLJUČIO PRIČU U NADOKNADI

VIDEO: DINAMOVOM WUNDERKINDU GOL U OSIJEKU JE PUNO ZNAČIO 'Ovo je pogodak za mog djeda Manola, koji je baš danas napunio 90 godina!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. studeni 2018. 22:34

Dani Olmo u sudačkoj je nadoknadi definitivno riješio utakmicu, zabio važan gol koji njemu ima posebno značenje. Odnosno, osoba kojoj ga je posvetio.

- Ovo je pogodak za mog djeda Manola, koji je baš danas (nedjelja, nap. a.) napunio 90 godina - poručio je Olmo.

Naravno, Dinamovi nogometaši bili su sretni, zadovoljni, uzeli su tri boda u teškoj utakmici, u derbiju i sad se mogu usredotočiti na ono što ih čeka u četvrtak.

- Htjeli smo tri boda, uzeli smo ih i to nam daje dodatnu snagu za četvrtak. Nadamo se da će Maksimir gorjeti, ali mi igrači ne smijemo biti euforični, moramo ostati na zemlji i pripremiti se za tu utakmicu normalno kao i za svaku. Opet, igramo u Maksimiru, imamo veliku priliku napraviti sjajnu stvar, vjerujem da ćemo to i učiniti. Što se tiče ovog dvoboja u Osijeku, istina, nismo u prvom dijelu odigrali kako smo htjeli, previše je bilo dugih lopti, ali nismo primili gol. Defenzivno smo igrali jako dobro, na kraju, cilj je zabiti gol više od protivnika. A to nam ide jako dobro u zadnje vrijeme - rekao je Petar Stojanović, dok je junak Mario Gavranović priznao da mu Osijek baš leži.

- Zabijam Osijeku puno golova, u dresu Rijeke, sad i Dinama, neka tako bude i nadalje. I, imamo mi još posla u HNL-u, odvojili smo se od Osijeka, ali čekaju nas i dalje teške utakmice, međutim, sad je pred nama ova velika utakmica sa Spartakom. Idemo ostvariti ono što mnogi prije nas nisu, napravit ćemo sve da pobijedimo Spartak i osiguramo prolaz - kazao je Gavranović i priznao da je u velikoj formi.

- Osjećam se odlično, zabio sam u četiri zadnje utakmice, neka se nastavi niz i u četvrtak!

Linker
25. travanj 2024 06:05