CROPIX
NJEGOV PRVI JADRANSKI DERBI

VIDEO: IGOR BIŠĆAN NAJAVIO VELIKI OKRŠAJ S HAJDUKOM NA PRAZNOM POLJUDU 'Ne znam što bih rekao osim da je tužno! Pa to se kod nas svako malo desi'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 26. listopad 2018. 16:06

Igor Bišćan u nedjelju će prvi put u svojoj trenerskoj karijeri dovesti momčad na Poljud gdje će s Rijekom tražiti nastavak pozitivnog niza kojeg Bijeli imaju na gostovanju kod Hajduka.

Jadranski derbi na rasporedu je u 15.00 na praznom Poljudu, a susret je prije puta u Split najavio novi trener Rijeke.

- Neizvjesna, teška i zanimljiva utakmica, sigurno puna natjecateljskog žara bez obzira na to što neće biti publike. I jednima i drugima jako puno nosi, mi nakon pobjede u Zaprešiću u pozitivnoj atmosferi dočekujemo utakmicu i pokušat ćemo napraviti pozitivan niz jer bi nam puno značilo za stabilizaciju koju smo spominjali otkad sam ja ovdje – rekao je Bišćan koji u nogama ima puno velikih derbija za Dinamo, Liverpool i Panathinaikos.

Ipak, razlika je što su se te utakmice igrale pred krcatim tribinama, sada će one biti sablasno prazne.

- Ne znam što bih rekao. Jako je tužno što se svako malo kod nas igra pred praznim tribinama. Mi se ne smijemo opterećivati time, žao mi je što naših navijača neće biti jer se zna da su u velikom broju uvijek išli i u Zagreb i u Split, bili jako dobra podrška... Moramo jednostavno koncentrirati na ono što moramo raditi da ostvarimo što bolji rezultat, a teško je procijeniti hoće li to nekome biti prednost ili neće. Najbolje je o tome ne misliti.

Postoji li pozitivna treba pred prvi trenerski derbi u HNL-u?

- Pozitivno iščekivanje postoji kao i prije svake utakmice. Mislim da je to potpuno normalno, bit će specifično samo to što doživljaj neće biti potpun budući da neće biti navijača. Zbog toga neću osjetiti svu veličinu i posebnost utakmice što mi je jako žao, ali lagana nervoza je uvijek prisutna – istaknuo je Bišćan.

Utakmicu Hajduka i Rijeke gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite OVDJE.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 05:00