REUTERS/Francois Walschaerts
TEŽAK IZBOR

VIDEO: POGLEDAJTE KAKVU VELIKU DILEMU IMA BJELICA ZA POVIJESNU UTAKMICU Na klupu mora otkriće sezone, a vraća se jedan od junaka europskog proljeća?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. studeni 2018. 19:34

Neće Nenad Bjelica izvoditi 'kerefeke' i previše kemijati sa sastavom za tu veliku utakmicu u četvrtak. Glavno pitanje bilo je hoće li u momčadi biti Emir Dilaver, oporavljenik koji čeka svoju priliku nakon ozljede, međutim, poznavajući Nenada Bjelicu od toga neće biti ništa.

Bilo bi to još uvijek rizično, pitanje je treba li ulaziti u takav rizik, s obzirom da Dinamu, matematički, ova utakmica nije 'biti ili ne biti'. A duela bi moglo biti mnogo, time raste i strah od obnavljanja ozljede. Dilaver - prije ne, nego da. Leovac, pak, gotovo sigurno - ne, neće niti s njim Bjelica brzati, polako.

Tako, zapravo, jedina dvojba ostaje Hajrović ili Kadzior, ali čini se da ni tu nema dvojbe, da je Hajrović ipak bliže udarnom sastavu. Osim što je i dosad bio prva opcija u Europi, što je opasan i puno zabija i asistira, Poljak se u Osijeku i ozlijedio, dobio je neugodan udarac u gležanj.

Nije toliko ozbiljno da bi propustio Spartak, bit će u kadru, ali ipak prije na klupi nego u momčadi. Uglavnom, po europsko proljeće krenut će prvih 11 iz Osijeka, jedino će Hajrović zamijeniti Kadziora.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 21:46