Screenshot HNTV
REAKCIJA IZ SPLITA

VIDEO: POGLEDAJTE SPORNU SITUACIJU KOJA JE NALJUTILA SPLIĆANE Vulić bez dlake na jeziku: 'Evidentno je Hajduk izgubio težinu i respekt kod sudaca'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. listopad 2018. 20:22

Svakome po bod, ali nezadovoljan je bio Zoran Vulić nakon jadranskog derbija u kojem su Hajduk i Rijeka odigrali 1:1.

Pogotci su na praznom Poljudu u 12. kolu Prve HNL padali iz jedanaesteraca. Prvi je realizirao Said u 28. minuti, dok je za goste zabio Gorgon u 50.

Zoran Vulić nije skrivao nezadovoljstvo remijem..

- Odigrali smo dobru utakmicu, sveli Rijeku na jedan udarac i to, za mene, problematičan udarac. Ali to se na Poljudu stalno događa. Evidentno je Hajduk izgubio težinu i respekt kod sudaca. Mi ne tražimo ništa više osim da bude normalno za sve - kazao je Vulić očito aludirajući na kazneni udarac za Rijeku.

Potom je dodatno upitan “zašto ste tako tužni i razočarani”…

- Razlog je jasan, tko želi vidjeti taj će vidjeti, a tko ne želi neće ga nikad vidjeti. Možda smo 10 minuta drugog dijela bili nešto slabiji, malo nas je poremetila korekcija Gorgona i u tim trenucima Rijeka je postigla gol iz jedinog pokušaja prema golu. Ostatak utakmice smo bili bolji i ovo je put. Znamo da će biti sličnih utakmica, Hajduk mora na Poljudu igrati ovako. Pobjeda protiv Rijeke bi nam puno značila, ali, nažalost, nije se dogodila. Moramo razmišljati o Kupu, znamo i ovako da je momčad kratka, da nije široka. Trebamo dići glavu i nastaviti ovim putem - naglasio je vidno razočarani Vulić.

Rezultati by SofaScore

Linker
06. listopad 2024 04:55