Damir Krajac / CROPIX
ANALIZA TRENERA

VIDEO: SJAJNA ATMOSFERA NA TRENINGU MODRIH UOČI VAŽNE UTAKMICE U TRNAVI Bjelica zna što mu sprema neugodni domaćin: 'Moramo biti pametni i strpljivi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2018. 14:04

Nenad Bjelica u srijedu je stigao sa svojom ekipom u Trnavu gdje danas s početkom u 18.55 Dinamo čeka utakmica trećeg kola grupe D Europske lige.

Modri su pred važni susret odradili trening, iz izjava trenera i igrača je jasno da među njima vlada sjajna atmosfera, a cilj je jasan - u Zagreb ponijeti maksimalna tri boda.

"Dobra je atmosfera u momčadi. Vraćaju nam se neki igrači koji su bili duže ozlijeđeni, kao Šitum i Moro. Povećava se konkurencija u momčadi. Još je teže dobiti šansu da bi bili u prvih 11 i to svi igrači znaju. Kad dobiju prigodu na terenu onda je moraju iskoristiti", izjavio je Bjelica za HNTV pa se bacio i na nešto detaljniju analizu taktike s kojom će pokušati srušiti domaćine:

"Treba biti strpljiv protiv takvih ekipa koje su dobro organizirane u defenzivi.Morate čekati svoju šansu i ne treba im davati puno mogućnosti da vas kontriraju. Oni će čekati na kontra situaciju, a mi moramo biti tu pametni, moramo znati po kojim prostorima trebamo napadati i u tom trenutku biti dobro organizirani."

Da je atmosfera dobra, potvrdio je i jedan od Dinamovih najraspoloženijih pojedinaca - Izet Hajrović.

"Dobra je atmosfera u svlačionici. Imamo dobru šansu da napravimo korak unaprijed za proljeće u Europskoj ligi. Naravno, dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i uzmemo ta tri boda u Zagreb. milim da smo s devet bodova korak bliže do našeg cilja. Došli smo ovdje pobijediti i nadam se da ćemo u tome uspjeti."

Utakmicu u kojoj bi Modri mogli doći na korak od ostvarenja sna najavio je i Arijan Ademi.

"Imamo veliko samopouzdanje, mislim da smo do sad odigrali sve utakmice odlično. Treba nastaviti tu di smo stali i ući kako smo ušli u sve dosadašnje utakmice, koncentrirano, odlučno i hrabro te ići po pobjedu", zaključio je Dinamovi kapetan.

Zagrebačka momčad je, podsjetimo, nakon dva odigrana kola na čelu skupine s maksimalnih šest bodova, odnosno tri više od Trnave i Fenerbahčea.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 10:59