Damjan Tadic / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

VULIĆ OSTAO BEZ SUPER VAŽNOG IGRAČA ZA JADRANSKI DERBI Trener Hajduka otkrio uzrok poraza od Lokomotive: 'Primili smo golove isključivo iz pogrešaka'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2018. 21:46

Lokomotiva je u Kranjčevićevoj u 11. kolu HNL-a pobijedila splitski Hajduk rezultatom 2:0. Bijele je u 24. minuti načeo ponajbolji igrač susreta Domagoj Drežđek, a konačnih 2:0 postavio je Uzuni u 69. minuti. Hajdukovci su prijetili i stvarali prigode, no promjene rezultata nije bilo.

Trener Hajduka Zoran Vulić istaknuo je dobru strategiju, no i ukazao na probleme u igri:

"Iz naših smo grešaka primili golove, to su isključivo naše greške, Lokomotiva osim onog solidnog početka praktički nijednom nije ugrozila naša vrata. Mislim da smo dominirali, ali u završnici nismo bili konkretni.

Trebamo puno raditi, pred nama su teški dani, ali samo u radu je spas.", izjavio je Vulić i najavio predstojeći derbi u kojemu neće moći računati na kapetana Miju Caktaša koji je danas dobio treći akumulirani žuti karton:

"Pred nama je jadranski derbi, to je zaista zahtjevna utakmica. Svaka nam je utakmica teška, pogotovo što nećemo igrati pred svojom publikom. Međutim, moramo se konsolidirati, znamo kakva nas utakmica očekuje. Ako ponovimo utakmicu bez početničkih grešaka, možemo dobiti taj derbi."

Lokomotiva pod vodstvom trenera Gorana Tomića djeluje vrlo kvalitetno i svojim igrama najavljuje borbu za naslov. Tomić je nakon utakmice dao izjavu:

"Fantastična večer, ovo je velika pobjeda za nas i mislim da je apsolutno zaslužena. Nismo dozvolili puno šanse igračima Hajduka, pogotovo u fazi napada.

Odbili smo sve njihove napade, poveli kontru kad je Uzuni zabio i priveli utakmicu kraju.

Mene kao trenera veseli još nešto, to mi je velika stvar. Pobijedili smo sve velike ekipe osim Hajduka, a danas smo i to ostvarili. Osim toga, na ljestvici smo se pomakli i najavili borbu za prvo mjesto", zaključio je trener Lokomotive.

Za kraj, svoje je viđenje utakmice ponudio i strijelac prvoga pogotka te jedan od najboljih pojedinaca susreta Domagoj Drežđek:

"Trudimo se svaki dan, sve dolazi automatski kad nam trener govori što trebamo raditi. Uvijek se trudim iskoristiti priliku, uvijek dajem maksimum, pogotovo u ovakvoj utakmicu.

Mislim da jako pametno igramo s obzirom na to da imamo jako mladu momčad.

Borimo se za prvo mjesto, to je mentalitet naše ekipe, borimo se za vrh i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo taj rezultat.", zaključio je 22-godišnji napadač Lokomotive.

Informacije o sportskim paketima MAXtv-a pronađite OVDJE.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 13:05