Screenshot: Facebook
NOVA STRANICA U KARIJERI

MLADI DRAGULJ JE TEK STIGAO, A VEĆ JE ODUŠEVIO MEDIJE I SVE U KLUBU Još uvijek se pamti što je Hrvat učinio Albi i Španjolcima na Euru: 'On je klasa!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2018. 18:39

Golom, prodorima i razigravanjima Marko Pjaca samo je pojačao uvjerenje u Schalkeu da su dobili pojačanje. Prva utakmica s Genkom bila je jako dobra prezentacija...

- Pjaca je klasni igrač koji nam odmah može pomoći - kazao je trener Domenico Tedesco i još jednom nahvalio njegovu polivalentnost.

- Može igrati sedmicu ili jedanaesticu, a ovisno o sustavu igre biti središnji napadač ili osmica - starim numerološkim oznakama opisao ga je šef struke.

Pjaci se nije razveselio samo trener, nego i mediji jer dobili su igrača o kojem se ima što pisati. Sama činjenica da je stigao iz Juventusa golica znatiželju što će ponuditi na terenu. Službena stranica Bundeslige napravila je 10 kratkih priča o pridošlici koja je inspirirana Ronaldinhom, kako ističu u naslovu.

Navode da je izašao s Dinamove linije talenata, poput Bobana ili Modrića, citiraju ga je se uvijek trudio naučiti Ronaldinhove trikove i vještinu, podsjećaju na njegova tri gola Celticu u Europskoj ligi, kažu da je Jordi Alba zbog njega imao najgore noćne more na Euru nakon utakmice u Bordeauxu Hrvatska - Španjolska 2:1, a navijači nisu oprostili izborniku što je ušao tek u produžecima susreta s Portugalom... I još ponešto.

Iako je Schalke jesen završio na drugom mjestu, što govori da ima poprilično sređenu ekipu, koju su doduše pratile ozljede, od Pjace očekuju da im odmah donese kvalitetu više i pripomogne da se vrate u Ligu prvaka. Citiraju i menadžera Marka Naletilića da je posudba bila ideja igrača, a ne Juventusa jer želi izboriti mjestu u reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu. I neće prihvatiti da duže ostane u Schalkeu.

Linker
25. travanj 2024 14:41