Nikola Vlašić
 Reuters/Ed Sykes / REUTERS
ČEKA SE EKSPLOZIJA

MLADI REPREZENTATIVAC I VELIKA NADA HRVATSKOG NOGOMETA OTVORILA DUŠU ENGLEZIMA 'Mirno čekam svoju šansu, ali za mene bolji dani tek dolaze!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2018. 13:03

Bivši igrač Hajduka i mladi hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić, koji je ovo ljeto stigao u redove Evertona, dao je intervju za Sports Mole. Dvadesetogodišnji veznjak ovo je ljeto stigao na Otok u redove Evertona, ali nije odigrao sezonu za pamćenje. Za engleskog prvoligaša upisao je 19 nastupa uz dva postignuta pogotka. U subotnjem okršaju 37. kola engleskog Premiershipa, Vlašić je nakon dugo vremena zaigrao u prvoj postavi Evertona u remiju protiv Southamptona (1:1).

- Nadam se da će sljedeća sezona biti moja. Ako nisi u momčadi, na tebi je da puno radiš i čekaš priliku - izjavio je Vlašić.

Hrvat se osvrnuo i na mjesto u prvih jedanaest na Goodison Parku.

- Normalno da očekuješ konkurenciju za mjesto u momčadi. Kada je toliko dobrih igrača u momčadi, logično je da se i ti moraš više truditi za svoju poziciju. Očekivao sam to prije dolaska u Everton i znao sam da će biti teških trenutaka, ali smatram da za mene bolji dani tek dolaze.

Vlašić je ipak ostao optimističan.

- Puno treniram i čekam svoju šansu. Mislim da sam dobro igrao svaki put kad sam dobio šansu te smatram da sam se dobro privikao na engleski nogomet. Naravno da mogu biti bolji, ali ovo je moja prva sezona ovdje te je bilo za očekivati da će biti teško prilagoditi se Premier ligi - zaključio je Vlašić.

Linker
24. travanj 2024 07:15