Soccer Football - Real Madrid v Manchester United - Super Cup Final - Skopje, Macedonia - August 8, 2017 Real Madrid’s Luka Modric in action with Manchester United's Paul Pogba REUTERS/Peter Cziborra
REUTERS/Peter Cziborra

REAKCIJA NAKON SLAVLJA

MODRIĆEV PRVI NASLOV S REALOVOM 'DESETKOM' NA LEĐIMA 'Ostvarili smo po što smo došli...Desetka? Nisam mogao biti ravnodušan'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.08.2017. u 00:08

 • Luka Modrić stigao je do svog trećeg naslova u Europskom superkupu.

  Nakon 2:1 pobjede njegovog Real Madrida protiv Manchester Uniteda u Skoplju komentirao je susret u razgovoru za Arenasport.

  "Kada se pogleda sve u svemu mislim da smo bili bolji. Šteta što nismo zabili još koji gol, ali ostvarili smo ono po što smo došli, osvojili smo trofej i presretni smo", rekao je Modrić.

  Pred Modrićem i društvom već u nedjelju slijedi novi težak izazov - Španjolski superkup protiv Barcelone.

  "Zadovoljan sam svojom igrom, bilo je dosta dobro, ali najvažniji je kolektiv. Sada nas čeka Superkup protiv Barcelone i prvenstvo, a vjerujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu".

  Zanimljiv detalj je što je Modriću ovo prvi naslov sa slavom desetkom na leđima. Naslijedio ju je od Jamesa Rodrigueza.

  "James je otišao u Bayern, a ljudi su me pitali želim li desetku. Nisam mogao biti ravnodušan jer mi je to najdraži broj, dres kojeg sam nodio u Dinamu i reprezentaciji i nisam izdržao da ga opet ne obučem", zaključio je kapetan hrvatske reprezentacije.