Emilio Andreoli/Getty Images
NIŠTA NE ISKLJUČUJE

'MOŽDA SLJEDEĆE GODINE ZAVRŠIM KARIJERU' Bombastična izjava Cristiana Ronalda glasno je odjeknula, a novinaru je uputio zanimljivo pitanje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. kolovoz 2019. 15:35

Cristiano Ronaldo izjavio je portugalsku postaju TVI kako ne isključuje mogućnost umirovljenja već sljedeće godine, a njegove riječi imale su glasan odjek.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte ima 34 godine, a prošle je sezone za Juventus zabio 28 golova u 43 utakmice u svim natjecanjima i odveo 'Bianconere' do novog naslova u Serie A.

"Ne razmišljam previše o mirovini. Moguće je da prestanem igrati već sljedeće godine...ali isto tako mogu prestati igrati i sa 40 ili 41 godinom. Zaista ne znam, ali ono što uvijek nastojim i što govorim je da uživam u trenutku", objasnio je Ronaldo.

Pored brojnih individualnih nagrada Ronaldo se može pohvaliti s pet osvojenih naslova u Ligi prvaka, tri premierligaška naslova i dva španjolskog prvaka.

"Postoji li uopće nogometaš koji je osvojio toliko trofeja kao i ja?", upitao je Ronaldo novinara, pa si onda sam odgovorio na pitanje:

"Ne mislim da postoje nogometaši s više naslova od mene".

Nova sezona za Juventus i Ronalda u Serie A službeno počinje u subotu gostovanjem kod Parme.

Linker
19. travanj 2024 20:16