sn arhiva
SRUŠILO SE SVE

NA MJESTU GDJE JE TREBALO NIKNUTI 'ČUDO' OSTALE SU RUŠEVINE, BLATO I SMOTANE ŽICE Južna strana Maksimira izgleda kao odlagalište otpada na Jakuševcu

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. rujan 2017. 17:35

Jeste li se kad zapitali zašto Hrvatski nogometni savez još nije počeo gradnju svog kampa na Sveticama. Srušilo se sve, pa i kultni restoran Domagoj, a sad kad s juga prilazite maksimirskom stadionu, vidite samo ruševine, blato, smotane žice, nakupine pijeska i šljunka, prljavštinu, odlagalište smeća slično onom na Jakuševcu... Niti traga od toliko najavljivanog novog kampa HNS-a.

Gdje je zapelo? Nigdje posebno, ali je HNS odluči da neće krenuti ni u kakve avanture s velikim troškovima, ni u kakve investicije koje bi mu jako nagrizle blagajnu. Zato se odugovlači s početkom gradnje kampa. Naime, došlo je do redefiniranja projekta, kako bi se smanjili troškovi.

dav
sn arhiva

Naravno, za redefiniranje projekta, HNS mora dobiti suglasnost Grada Zagreba. Ta suglasnost trebala bi se dobiti krajem ovog mjeseca, dakle ovog rujna. Što znači redefiniranje projekta kampa HNS-a?

dav
sn arhiva

Dakle, ide se na smanjivanje obujma kompletnog kampa! Kažu nam izvori da kamp neće biti onako glamurozan kako je zamišljen, ali da sigurno neće izgubiti na kvaliteti, dok će se, s druge strane, bitno smanjiti troškovi! Navodno su oni za prvobitni projekt bili toliki da je sve u Hiltonu zaboljela glava...

Iako se još ne zna kako će završiti “ruska priča”, racionalnost i štednja je prioritet Kuće hrvatskog nogometa.

sdr
sn arhiva

Linker
19. travanj 2024 02:04