REUTERS/Amr Abdallah Dalsh
OTVOREN ZA RAZGOVORE

NAKON OSVAJANJA SVJETSKOG KLUPSKOG PRVENSTVA KRENULE SU ŠPEKULACIJE Ronaldo progovorio o osjetljivoj temi: 'Ne upravljam ja klubom!'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 18. prosinac 2017. 09:16

Nakon Realova osvajanja naslova na Klupskom svjetskom prvenstvu počela su se povlačiti pitanja o novom ugovoru Cristiana Ronalda. Zidane ali i sam Portugalac dotaknuli su se spomenute teme nakon finalne utakmice, u kojoj je baš pogodak portugalske zvijezde iz slobodnog udarca srušio brazilski Gremio u finalnom dvoboju odigranom u Abu Dhabiju.

- Volio bih razgovorati o tome, svi znaju što za mene predstavlja Real Madrid, ali to ne odlučujem ja, ne upravljam klubom. Sve što mogu kontrolirati jest ono što dajem na terenu, a vjerujem da tamo radim dobar posao - rekao je Cristiano Ronaldo. Njegov aktualni ugovor s Madriđanima traje do 2021. godine, ali opet su, čini se, u pitanju financije, odnosno Ronaldo bi želio zarađivati više od sadašnjih 400.000 eura tjedno.

Zidane je nakon osvajanja svjetske titule rekao da ponajbolji igrač svijeta u ovom trenutku zaslužuje sve moguće povlastice.

- Cristiano nas nikad nije iznevjerio, uvijek je tu u ključnim trenucima. Naravno da bih volio da potpiše novi ugovor, nitko ne može učiniti ovo što je on napravio za Real. Zbilja se nadam da je još puno svijetlih trenutaka ispred nas - istaknuo je francuski strateg.

Cristiano Ronaldo je pohvale nakon finala Klupskog SP-a dobio i od Realova predsjedndika Florentina Pereza, a hoće li na stol dobiti i novi ugovor, vrijeme će pokazati.

Linker
25. travanj 2024 18:06