Vladimir Dugandžić/Cropix
ATMOSFERA NA POLJUDU

'AKO VAM JE PRITISAK, ONDA...' Torcida se posebnim transparentom obratila igračima, koji ovog puta nisu otišli pod sjevernu tribinu

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 10. studeni 2019. 18:19

Gazi gazi purgere, orilo se Poljudom pred derbi s Dinamom za 11 dana na Maksimiru. Poljud je burno pozdravio pobjedu nad Osijekom, premda igra nije bila blistava. Ali, inače se velika fama stvorila oko igre Hajduka. Nikad kao ove jeseni, ali igrači au se uspješno odhrvali još jednom pritisku.

Navijači su im pred početak drugog dijela na tribini izvjesili transparent "Ako vam je pritisak idite u barokormoru", ali nije prvotimce Bijelih ništa zbunilo. Čak ni zvižduci koji su se čuli odmah na predstavljanju momčadi, a bili su upućeni treneru Damiru Buriću. Potom se zviždalo i nakon prvog udarca Osijeka, u 11. minuti sa istoka i zapada, ali sa sjevera se u isto vrijeme orila gromoglasna podrška Bijelima.

Zgodici su dizali i spuštali "temperaturu" na tribinama, ovisno o tome čiju su mrežu lopte pogađale. Ali, u konačnici, Poljud je dramatičnu utakmicu ispratio na nogama, navijači su drhtali zajedno s igračima i na kraju zajedno slavili premda igrači na kraju susreta nisu otišli pred sjevernu tribinu, već su Torcidu pozdravili sa centra igrališta.

Kada već tribine spominjemo, treba dodati da su utakmicu iz poljudske lože gledali Lukša Jakobušić, donedavno dopredsjednik Bijelih, te Domagoj Bradarić, aktualni lijevi bek Lillea koji je do srpnja nosio dres Hajduka.

Linker
15. travanj 2024 06:15