Split, 180719.
Stadion na Poljudu.
Druga utakmica prvog pretkola Europske lige izmedju klubova HNK Hajduk Split i FC Gzira United.
Na fotografiji: neredi na stadionu.
Foto: CROPIX
Foto: CROPIX

Ilustracija

DOGOVOR ILI SAČEKUŠA?

BRUTALAN OKRŠAJ I MASOVNA TUČNJAVA RIJEČANA I HAJDUKOVACA? Epilog krvavog obračuna kod Vrbovskog: Jedna osoba hitno prebačena u riječki KBC!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.08.2019. u 10:57

 • Prema informacijama iz navijačkih krugova, u noći s nedjelje na ponedjeljak došlo je do velikog huliganskog obračuna kod Vrbovskog. U sukobu su sudjelovali navijači Rijeke i Hajduka koji su se vraćali s gostujućih utakmica.

  Po priči koju smo dobili dio Hajdukovih navijača po povratku iz Koprivnice krenuli su prema Rijeci i odlučili kod Vrbovskog sačekati riječke navijače koji su se koji sat kasnije vraćali iz Velike Gorice. Radi li se o nekakvom dogovorenom sukobu ili pravoj sačekuši pokazat će daljnji uviđaji, ali tučnjava je očito bila brutalna, jer je više osoba ozlijeđeno, a jedan je sudionik zadobio teške ozljede, te je prebačen u riječki KBC.

  Policijska Uprava PGŽ na svojim je stranicama izvijestila.

  - Noćas, 12. kolovoza oko 1 sat na auto-cesti na širem području Vrbovskog došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave u kojoj je prema dosadašnjim saznanjima sudjelovalo više osoba. U ovom događaju teško je ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je radi pružanja liječničke prevezen u KBC Rijeka. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja sudionika ovog događaja, kao i svih relevantnih činjenica i okolnosti. Tijekom ovog događaja bilo je otežano odvijanje prometa.

  Policija nije mogla službeno potvrditi da se radi o navijačkom sukobu dok utvrđuje činjenice, ali prema našim saznanjima upravo se radilo o velikom obračuna ekstremnih navijača.

   

  Iz drugih medija