Hajdučko srce
 Nikola Vilic / CROPIX / CROPIX
KOMENTARI NAŠIH ČITATELJA

DRUŠTVENE MREŽE GORE NAKON OBJAVE DA VULIĆ PREUZIMA HAJDUK: 'Jedan i jedini čovjek koji može vodit Hajduk; Razočarao me!; A šta sluša Vulić?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. rujan 2018. 23:06

Zoran Vulić ponovno je trener splitskog kluba, a pomoćnici će mu biti dugogodišnji suradnik Mladen Pralija te Mario Carević. Kako je najavljeno, Vulić će prvi trening s momčadi Hajduka imati u ponedjeljak u 18 sati, a prije toga će u 11.00 sati na Poljudu biti i službeno predstavljen.

Prvi dvoboj trenera Hajduka Zorana Vulića, nakon 2007. godine, očekuje u subotu 15. rujna kada hajdukovci na Poljudu u prvenstvenom ogledu dočekuju Rudeš.

Vuliću ovo je peti put da se vraća na Poljud kao trener, a njegovo dovođenje izazvalo je različite komentare na društvenim mrežama.

Tom Dubravec / CROPIX
CROPIX

Donosimo vam izbor najzanimljivijh komentara, evo što navijači kažu o Vuliću i njegovoj odluci da i peti put prihvati zov Poljuda.

"Vulić dobar trener i legenda kluba, ali da dojde i Isus tu nema pomoći dok se ne počne radit kako treba. HŽV"

"Ma ako je Vulić imat će podršku svih onih kojima Hajduk nešto znači... i Kopić je bio taj i takav... no koliko će Vulić trajati... što će se njemu iščeprkati... uozbiljite se..."

"Vulić je pravi hajdukovac, nije nikad pljuvao po voljenom klubu kao kao ovi kriminalci i grebatori koji su opljačkali Hajduk i stalno ocrnjuju klub, njih treba odbiti što dalje od kluba."

"Još kad izvade iz arhiva neku sliku gdje Vulić pije kavu sa Štimcem... bu svega tu"

"Bog mu se smilovao i dao sreću da sa ovim drugoligaškim sastavom umišljenih igrača nešto napravi, da ih pritisne da igraju da se ne šeću po terenu jer će i njega ubrzo sabotirati i otjerati sa klupe."

"Pa nije li Zoran bio u reprezentaciji?"

"Kako je moguće da bude trener Hajduka, kad "Njihov Hajduk" šikanira svakog ko ima ikakve veze sa hrvatskom reprezentacijom."

"Čovjek koji ima definitivno podršku navijača i dovoljno autoritativan da posloži svlačionicu... e sad jel samo vatrogasac il dugoročno rjesenje, to treba netko sjesti, dobro razmisliti... ali garantirano da će s njim na kraju Hajduk biti medju prva 4..."

"Samo neka pripazi kod koga ide i sa kime pije kave... je*es rezultat ako kavu popije sa nekom personom non grata..."

"Reja bi bio najbolje "prelazno" rješenje, ali ako je istina da dolazi Vulić, treba mu dati šansu"

"Razočarao me Zoran Vulić. Mislio sam da je jači karakter, netko te napuca tri-četri puta i ti se ponovo vraćaš, još uz to neće moći slušati glazbu koju on hoće niti će moći piti kavu s kim on hoće, već će mu narkomani s ulice određivati takve stvari. E moj Vuliću."

"Kako je život kratak a vrijeme leti, kao da je jučer bio trener Hajduka a već prošlo 11 godina. Nek mu je sa srećom možda probudi onaj stari dišpet."

"Dobar trener, al ako se moraš skrivat da ne bi sa nekim krivim porazgovarao, ništa od toga! Pa pa!"

"A šta sluša Vulić... di je bio ovo ljeto?... jel se možda previše veselio?... molim stručnjake da se sve preispita... ništa ne prepustiti slučaju..."

"Najdraži i najbolji trener kojeg ja pamtim, kad god je bio vidio se pomak u igri... Al opet igrački kadar je sve, ne možeš od go... napravit pitu, bar 5 pojačanja pravih treba za rezultat..."

"Daj Bože da Vulić bude novi trener. Zadnji put je Hajduk igrao napadački nogomet i kod kuće i u gostima kad je Vulić bio trener... međutim, ova ekipa je limitirana pa ćemo vidit..."

"Točno to sam i mislio da će tako bit. Vulić je taj"

"Jedan i jedini čovjek koji može vodit Hajduk"

"Jedan od najvećih živućih hajdukovaca..."

"Nek mu je sa srećom..."

Linker
18. travanj 2024 05:38