Zagreb, 190818.
Maksimirska cesta 128.
Piogled na Stadion Maksimir.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

SVE O SPEKTAKLU NA MAKSIMIRU

EVO GDJE MOŽETE GLEDATI DINAMOVU UTAKMICU GODINE! STIGLE I NAJNOVIJE S MAKSIMIRA Ulaznica još ima, navijače Modrih zabrinuo tek Zoran Vakula

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 06.11.2019. u 09:17

 • Dinamo večeras (21.00) igra najvažniju utakmicu sezone! Okršaj sa Šahtarom u 4. kolu Lige prvaka Modrima može donijeti europsko proljeće, možda i povijesni plasman u osminu finala elitnog europskog natjecanja, pa je danas u Zagrebu jedna od tema dana - gdje i kako gledati utakmicu.

  Za sve one koji veliki okršaj Dinama i Šahtara žele gledati uživo, a nisu još nabavili ulaznice, iz Dinama u srijedu ujutro stižu dobre vijesti. Maksimir jučer još nije bio rasprodan, ostalo je još oko 2000 ulaznica za dvije tribine, Sjever gore i Jug, zajedno s pretplatničkim kartama otišlo je već 29.500 ulaznica.

  Preostale karte će se prodavati za 150 kuna, a vjerojatno će to hoće li biti i prodane ponajviše ovisiti o vremenskim uvjetima, hoće li oni neodlučni koji se plaše kiše ipak krenuti prema Maksimiru ili ostati kod kuće.

  U prodaju su puštene i dodatne ulaznice za tribinu zapad gore.

  "Ovim putem obavještavamo navijače o tome da je GNK Dinamo dobio povrat ulaznica iz kontingenta predviđenog za navijače FC Shakhtar i za potrebe UEFA-e. Iz tog razloga klub će u prodaju u 12 sati pustiti 208 ulaznica za tribinu zapad gore. Cijena ulaznice za tribinu zapad gore iznosi 250 kuna. Ulaznice za tribine sjever gore i jug i dalje su u prodaji po cijeni od 150kn. Blagajne se otvaraju u 11h, a online prodaja je aktivna na www.ulaznice.hr", poručuju iz maksimirskog kluba.

  Najnovija prognoza za današnji dan je ohrabrujuća, ali navečer bi ipak moglo biti kiše.

  "U sjevernijim će krajevima veći dio srijede kiša uglavnom izostati, što će jamačno razveseliti mnoge, pa i prosvjednike u središtu Zagreba, ali će mnoge ljubitelje nogometa rastužiti prognoze ponovnog povećanja vjerojatnosti za povremenu kišu navečer. Temperatura zraka bit će i dalje za studeni iznadprosječno visoka", poručuje prognostirač Zoran Vakula.

  Nema sumnje da će Maksimir biti rasprodan, a za sve one koji susret planiraju gledat putem malih ekrana također dobre vijesti. Večerašnju utakmicu prenosi HTV na 2. programu od 21 sat, a posebna emisija počinje sat vremena ranije.

  Dinamo je objavio i upute za navijače te današnji raspored koji prenosimo u cijelosti.

  Utakmica 4. kola Lige prvaka GNK Dinamo - FC Shakhtar na rasporedu je 6. studenog 2019. godine u 21:00h.

  Ulazi za gledatelje otvaraju se dva sata prije početka utakmice odnosno od 19:00 sati. Za sve navijače organizirana je fan zona Svetice koja će biti smještena na potezu od kipa bacača diska do Ticket pointa. Predviđeno radno vrijeme je od 16:00 do 23:30 sati.

  Navijači FC Shakhtar bit će iznimno na ovoj utakmici, uz odobrenje PUZ smješteni na tribinu zapad gore. Za dolazak gostujućih navijača na tribinu zapad gore koristit će se toranj B, odnosno južno stepenište tribine zapad gore, te nitko osim njih neće moći koristiti to stepenište. Toranj B predviđen je ISKLJUČIVO za navijače FC Shakhtar, dok svi ostali navijači - navijači GNK Dinamo ulaze kroz toranj A na tribinu zapad gore.

  NAVIJAČI DINAMA ULAZE KROZ TORANJ A (sjeverni toranj na tribini zapad)

  Svi navijači Dinama koji posjeduju ulaznice za tribinu zapad gore koristit će toranj A sjeverno stepenište tribine zapad gore za dolazak do svojih mjesta. Molimo navijače smještene na tribini zapad gore za razumijevanje, i predlažemo da dođete što ranije kako bi se izbjegle gužve i nepotrebna čekanje. Klub će poduzeti sve kako bi ulaz na zapad gore i sve ostale tribine prošao što lakše i uz minimalna zadržavanja. Također molimo sve navijače s ulaznicama za sve tribine da dođu što ranije kako bi izbjegle gužve na ulazima i kako bi svatko mogao na vrijeme doći do svog mjesta na tribini. Želimo napomenuti kako se GNK Dinamo nalazi pod dvije uvjetne kazne zbog ponašanja svojih navijača, stoga vas molimo za fer i korektno navijanje i molimo vas da svi prolazi za evakuaciju kao i proredi na tribinama budu prohodni, odnosno da se ne zadržavate na stepeništima već da sjednete na svoja mjesta.

    

  ZABRANJENI PREDMETI

  Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje,  opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30cm te sa šiljatim vrhom. Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion. Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

  DOZVOLJENI PREDMETI

  Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo.  Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom.

  PROMETNE REGULACIJE

  Od Policijske uprave zagrebačke odobrava se zatvaranje prometa radi održavanja utakmice, 6. studenog 2019. godine u vremenu od 06:00 do 24:00 sati na sljedećim lokacijama:

  Parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir, ulica Divka Budakova od tržnice Borongaj do bazena Svetice, poligon za obuku vozača Borongaj, parkiralište bivše tržnice Borongaj, Hitrecova ulica, šarkiralište kod bazena Svetice, parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir, parkiralište Ekonomskog fakulteta.

  1. Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice (6.11.) od 6:00 do 23:59h, a na istom će prostoru u istom terminu biti na snazi i privremeno zatvaranje prometa.

  2. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo.

  3. Parkiralište bazen Svetice - zatvoreno za javnost od 6:00 do 23:59h

  4. Parkiralište tržnice Borongaj. Parkiralište će na dan utakmice biti zatvoreno za javnost.

  5. Parkiralište Borongaj, poligon za obuku vozila i vozača (osim vozila s izdanom propusnicom odnosno organiziranog dolaska prijevoznih sredstava s navijačima FC Shakhtar) bit će zatvoreno za javnost.

  6. Ranije spomenut prilaz stadionu po Servisnoj cesti (ulica Divka Budaka) bit će moguć vozilima uz parking propusnicu za VIP-B parking izdanu od strane GNK Dinamo.

  7. Hitrecova ulica bit će zatvorena za vozila bez propusnice GNK Dinamo od 6:00 do 23:59h

  8. Parkiralište Ekonomskog fakulteta bit će zatvoreno za javnost od 6:00 do 23:59h.

  SLUŽBENI KANALI PRODAJE

  GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

  GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

  FAN SHOP STADION MAKSIMIR

  Na dan utakmice fan shop Dinama na stadionu Maksimir radit će od 9:00 do 23:30h.

   

  Iz drugih medija