CROPIX
MODRI DOBILI I POHVALE IZ EUROPE

EVO KAKO GLEDATI DINAMO UŽIVO U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI GODINE Ulaznice nisu puno skuplje nego na Maksimiru, ali rok za prijavu istječe već danas!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 23. kolovoz 2019. 10:03

Svi koji žele Dinamo bodriti i na uzvratu u Trondheimu u utorak 27. kolovoza u 21 sat mogu se do danas (23. kolovoza) u 20 sati prijaviti na internetskoj stranici voucheri.gnkdinamo.hr i ondje zatražiti kupon za ulaznicu za gostujući sektor stadiona Lerkendal, koji košta 165 kuna.

Detalje o zamjeni kupona za ulaznice Dinamo će objaviti pravovremeno.

Dinamo je u prvoj utakmici na Maksimiru ove srijede ostvario odličan rezultat (2:0), i ima se pravo nadati prolazu u grupni dio Lige prvaka.

Navijači su nastavili biti humanitarni

Dinamo i Hrvatski crveni križ pokrenuli su društveno odgovornu kampanju naziva "Fair play na tribinama". Nakon svake službene utakmice u sezoni 2019/20. u kojoj Dinamo ne bude kažnjen do strane nadležnih nogometnih tijela za ponašanje svojih navijača koje uključuje upotrebu pirotehnike, rasizam, govor mržnje i diskriminaciju klub će izdvojiti određeni novčani iznos za potrebe djece, mladih i socijalno ugroženih osoba. Za pojedinu UEFA domaću i gostujuću utakmicu klub će izdvojiti 5 tisuća eura.

Dinamovi navijači bili su sjajni u Budimpešti, isto tako i u srijedu na Maksimiru. Nije bilo nikakvih incidenata, osim što se netko igrao laserom, a također su bili zakrčeni i prolazi. Ako UEFA i kazni Dinamo zbog toga, predviđena bi se svota ipak mogla odvojiti jer takvi prekršaji ne ulaze u navedenu skupinu koja je strogo zabranjena. Izgleda da je humanitarna akcija probudila svijest kod navijača, pa su Modri drukeri za posljednje dvije euroutakmice bili zaista sjajni, samo su glasno navijali za svoje dečke.

Inače, Dinamo je od UEFA dobio pohvale za izvrsnu organizaciju utakmice s Rosenborgom. (do)

Linker
20. travanj 2024 11:50