Screenshot: Instagram
POZIV U POMOĆ

EVO ŠTO PREDSTAVLJA ZBUNJUJUĆA FOTOGRAFIJA NA HAJDUKOVOM INSTAGRAMU Hajduk je nadomak rušenja HNL rekorda, ali kazna bi mogla sve upropastiti!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 17. travanj 2018. 10:01

Na Hajdukovom Instagram profilu danas je objavljena fotografija Tome Bašića i Josipa Juranovića koji drže mali semafor s brojem 54. U opisu fotografije stoji pitanje 'Možemo li do 54'?

Fotografija je mnoge navijače Hajduka zbunila, rasprave su krenule na svim platformama, a nitko ne zna o čemu se radi, piše Slobodna Dalmacija.

Uvidom u podatke o gledanosti utakmica Hajduka ove sezone, došli smo do zaključka da je Hajduk ove sezone blizu rušenja rekorda prosječne gledanosti utakmice otkad je HNL-a koji datira iz sezone 1998/99. (11875 gledatelja po utakmici), a za postavljanje novog rekorda Bijelima treba podrška 54 tisuće navijača na posljednje tri utakmice koje se ove sezone igraju na Poljudu.

Možemo li do 5️⃣4️⃣❓ #54

A post shared by HNK Hajduk Split (@hnkhajduk) on

Odmaže im HNS koji je zatvorio sjever za utakmicu s Cibalijom, nije olakotna okolnost ni što u vrijeme tada je rekord postavljen nije bilo brojača već se broj gledatelja mjerio odokativnom metodom i brojke su se znali uljepšavati, ali uvjereni smo da bi rekord mogao pasti.

Kazna HNS-a dodatno je mobilizirala navijače Hajduka, a padne li Cibalia u srijedu, Dinamo bi mogao dočekati pun Poljud. Kako god bilo, nadamo se da Hajduk ruši rekord i sve protivnike do kraja.

Linker
24. travanj 2024 06:17