Ilustracija
 CROPIX
KONAČNA BITKA ZA LIGU PRVAKA

FENOMEN KAKAV SE U MAKSIMIRU VEĆ DUGO NE PAMTI: SVI ČEKAJU, A JASNO JE DA JE STADION RASPRODAN Na utakmicu godine stiže više od 25 tisuća ljudi!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 26. kolovoz 2018. 15:58

Slika ispred maksimirskih blagajni u subotu je bila još masovnija nego u petak. Od jutra dugi redovi, potrajalo je to satima, iako je svima koji su čekali bilo jasno da je Maksimir - rasprodan.

Još u petak navečer ostalo je jako malo karata za glavne tribine, istok i zapad, odmah ujutro rasprodane su potpuno obje. I na internetu i “uživo”, na blagajnama. U Dinamu su odmah aktivirali tribinu zapad gore, koja se puni samo u posebnim slučajevima, kad doista više nema karata za donji sektor i istok, a zanimanje je i dalje veliko.

Vrlo brzo nakon što su krenule u prodaju, i te su ulaznice bile gotovo razgrabljene, ostalo ih je vrlo malo. A redovi su bili sve dulji i dulji. Štoviše, blagajne su bile otvorene sve do početka utakmice s Lokomotivom, a onda je stigla vijest da će biti otvorena i tribina sjever gore. I da još ima nade, ali pitanje do kad... Na jugu, iz sigurnosnih razloga i zbog UEFA-inih propisa, neće biti domaćih navijača, samo 400-500 Švicaraca. Toliko ih je najavljeno.

Do jučer oko 16 sati Dinamo je prodao više od šest tisuća godišnjih ulaznica, ukupno oko 22 tisuću karata za Young Boyse, prije odluke o sjeveru gore. Znači, pred više od 25, gotovo 30 tisuća ljudi po Ligu prvaka!

Linker
20. travanj 2024 01:35