Split, 211218. U prvih 24 sata u Hajduk se uclanilo vise od 1000 ljudi. Nijednu godinu do sada nije ostvaren cetveroznamenkasti broj clanova u prvom danu.
Na fotografiji: redovi.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Cizmic / CROPIX

TORCIDA DODATNO ZAČINILA DAN

FOTO: NAVIJAČI HAJDUKA POHRLILI NA POLJUD U klubu ovakvu navalu još nisu zabilježili: 'Broj je već sada rekordan...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 21.12.2018. u 21:29

 • Članovi Hajduka su u novu godinu učlanjivanja krenuli najjače do sada. U prvih 24 sata učlanilo se više od 1000 ljudi. Nijednu godinu do sada nije ostvaren četveroznamenkasti broj članova u prvom danu, piše Slobodna Dalmacija.

  - Broj članova je već sada rekordan, gledajući samo prva dva dana. Kroz cijelu godinu želimo rušiti rekorde, a glavni cilj nam je nadmašiti broj članova iz 2018. – izjavila je Blanka Sunara iz Odjela za članstvo.

  Podršku učlanjivanju dali su i pripadnici Torcide koji su se simbolično okupili ispod sjeverne tribine. Zajedno su došli do Odjela za članstvo kako bi postali članovi i u 2019. godini.

  - Torcida je osnivač Našeg Hajduka i štit, ne samo udruge već i kluba, stoga im zahvaljujemo što su i ovim činom dali značaj članskoj iskaznici kluba – naglasila je Blanka Sunara.

  Svi oni koji još čekaju da obnove članstvo to mogu učiniti svakim danom na internetskoj stranici (www.hajduk.hr) te svakim radnim danom u Odjelu za članstvo od 8 do 16 sati. Također, učlaniti se može i u City Center one Split u radnom vremenu centra.

  Iz drugih medija