BILBAO, SPAIN - MARCH 16: Jorge Resurreccion 'Koke' of Atletico Madrid duels for the ball with Ibai Gomez of Athletic Club during the La Liga match between Athletic Club and Club Atletico de Madrid at San Mames Stadium on March 16, 2019 in Bilbao, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)
Juan Manuel Serrano / Getty Images

PRAVI FRAJER

FOTO: NIJE VELIKA NOGOMETNA ZVIJEZDA, ALI PO OVOM POTEZU ĆE GA ZAUVIJEK PAMTITI Raspisao natječaj pa na večeru odveo 150 navijača

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 22.03.2019. u 09:17

 • Ono što je napravio Ibai Gomez, krilni napadač Athletic Bilbaa sigurno će biti zapisano u nogometnoj povijesti zbog jedinstvene situacije, piše Slobodna Dalmacija.

  Naime, Gomez se vratio u rodni Bilbao, ubilježio svoj 150. nastup za Athletic i zbog toga je na večeru odveo 150 navijača.

   

  Zainteresirani su se prijavljivali preko Instagrama, a potom je Gomez odabrao sretnike koje je pozvao u jedan hotel u Bilbao. Tu se Ibai Gomez družio s navijačima, na meniju je bila zdrava hrana jer se s tim namjerava nogometaš baviti kada završi igračku karijeru.

  Ibai Gomez je na San Mamesu boravio od 2010. do 2016, zatim je tri sezone proveo u Alavesu, a u siječnju se vratio u Bilbao.

  Iz drugih medija