Torcida
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
OSVANULI TRANSPARENTI

FOTO: OVO SU ZABRANJENE PORUKE TORCIDE ZBOG KOJIH JE NA UTAKMICI HAJDUKA NASTALA APSURDNA SITUACIJA '... Ajmo opet satrat Hajduk nas dvi propalice'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 27. kolovoz 2018. 12:38

Nogometaši Hajduka su u nedjelju u 5. kolu Prve HNL kod zaprešićkog Intera odigrali 2-2, a utakmicu su, osim još jednog podbačaja Bijelih, na jedan način obilježili i navijači splitskog kluba.

Navijači Hajduka koji su u najvećem broju, kao uostalom i već gotovo tradicionalno, tek kada je susret počeo ispraćani od policije na tribinu za gostujuće navijače, u 19. minuti susreta krenuli su prema izlazu s tribine, odnosno stadiona. Dok su mnogi od njih još dolazili prema stadionu, navijači koji su bili na tribini krenuli su - van.

Razlog je bio transparent-poruka koju im na ulazu na stadion osiguranje utakmice nije dopustilo unijeti. Iz revolta na tu odluku navijači su krenuli van, pri čemu su zadržani na izlazu, na vratima. Navodno iz sigurnosnih razloga, piše Slobodna Dalmacija.

S druge strane ograde - ulaza su pak ostali navijači koji su tu došli, ali iz istog razloga nisu htjeli ući na stadion. Nastala je apsurdna situacija. Tijekom cijelog boravka na stadionu i ispred njega navijači Hajduka su šutke gledali susret, a nije bilo ni transparenata.

Nešto kasnije u javnost su procurile zabranjene poruke navijača Hajduka, a jedna od njih ticala se Igora Štimca i Željka Keruma, dok se preko drugog tražila ostavka Nadzornog odbora.

"S resort Perla Štico Kerumu kliče, ajmo opet satrat Hajduk nas dvi propalice", stajalo je u zabranjenom transparentu Torcide.

Linker
25. travanj 2024 21:08