NISU POMOGLA NI UPOZORENJA

FOTO: STRAŠNE POSLJEDICE 'KOREOGRAFIJE' NA DERBIJU Topovski udar s Torcidine tribine pao blizu vatrogasca i odnio mu tri prsta, sudac bježao od baklji

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 29. rujan 2018. 20:37

Na sjevernoj tribini gdje su smješteni domaći navijači od 62. minute nadalje upaljeno je na desetke baklji te bačeno nekoliko topovskih udara od kojih je jedan pao blizu jednoga vatrogasca koji je poskočio od udara te u pratnji kolega istrčao izvan stadiona i morao zatražiti liječničku pomoć.

Nesretni vatrogasac pokraj kojega je pao topovski udar ostao je bez dijela prsta na ruci, a ozlijeđena su mu još dva te je morao ići na pružanje liječničke pomoći. Uzalud je s razglasa dolazila obavijest da se prekine s ubacivanjem baklji i topovskih udara, no dio navijača nije htio prekinuti, pa se tako dogodila ozljeda vatrogasca koji je samo obavljao svoj posao.

Split, 290918.
Stadion Poljud.
Vatrogasac zadobio je teske ozljede od topovskog udara ili petarde za vrijeme utakmice HNK Hajduk - GNK Dinamo.
Foto: Bruo Karadza / CROPIX
CROPIX

Baklje su padale u teren i prema dodatnom sucu Belu koji ih je morao izbjegavati te bježati da ga ne pogode. U tom periodu je glavni sudac Bebek morao čak tri puta prekidati igru. Nisu pomogle ni molbe službenoga spikera i upozorenja o opasnosti.

Bruo Karadza / CROPIX
CROPIX

Linker
23. travanj 2024 15:25