Screenshot (Twitter)
SNAŠLI SE

FOTO: 'TRIBINA' S RUJEVICE POSTALA INTERNETSKI HIT Englezi se naveliko 'hvale' njima potpuno novom i neobičnom situacijom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2018. 00:36

Utakmica Hrvatske i Engleske (0:0) na Rujevici bila je zatvorena za navijače, ali ipak je prema nekim informacijama koje su ovih dana objavljivali mediji s 'Otoka' u Rijeku stiglo 500-injak Engleza.

Oni koji su prevalili dug put do Lijepe naše nekako su se snašli i grupirali na brdu iza sjeverne tribine od kuda su jedva hvatali pogled na dio travnjaka.

Podsjetimo, koliko je god za ove prostore to 'normalna' pojava, treba naglasiti da je engleska reprezentacija u petak na Rujevici odigrala svoju 988. utakmicu još od 1872. godine, a ovo im je bila prva pred praznim tribinama.

Neki navijači su uz svoje fotografije čak i napisali da će za 100 'lajkova' upasti na teren. Srećom, to se nije dogodilo, a s obzirom na njihovu poziciju je vjerojatno bilo i neizvedivo.

I hrvatski navijači snalazili su se na svakakve načine, pa tako stiže i jedna zanimljiva fotografija koja je uhvatila poruku podrške Matjažu Keku, donedavnom treneru Rijeke.

Reuters

Linker
23. travanj 2024 12:03