Tomo Ničota

MODRI SU HIT

FOTO: UPALIO JE DINAMOV POKLON NAVIJAČIMA Na Maksimiru se već stvorili prvi redovi! Čeka li nas jedna prava vatrena atmosfera na čak dvije utakmice?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 06.12.2018. u 11:28

 • Danas je krenula prodaja ulaznica za 6. kolo skupine D Europske lige u sklopu kojeg će idućeg četvrtka na Maksimir stići Anderlecht.

  Još su u srijedu iz aktualnog prvaka Hrvatske najavili kako će izaći u susret navijačima i nagraditi ih posebnim paketom za tribine istok i sjever, a isti uključuje ulaznice za spomenuti europski dvoboj i onaj koji će Modri odigrati s Hajdukom 16. prosinca. Cijena tog paketa je 49 kuna, dok je onaj za zapad nešto skuplji i zainteresirane će koštati 100 kuna.

  Tomo Ničota
   

  Da je akcija Modrih upalila svjedoče i scene iz Maksimira na kojem su se već tijekom današnjeg dana stvorili prvi redovi.

  Naravno, postoji i opcija kupnje pojedinačnih ulaznica, a u tom su slučaju cijene za Anderlecht 40 kn (sjever dolje i istok) i 80 kn (zapad dolje). S druge strane, za derbi sa Splićanima cijena u pretprodaji za zapad dolje može se kupiti za 70 kn, istok 50 kn i sjever dolje 30 kn.

  Iz drugih medija