Getty Images
OPERACIJA 'HULIGAN'

HRVATSKI NAVIJAČI DOBILI BRUTALNO POJAČANJE Ratni veterani, specijalci, krenuli za Francusku!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. lipanj 2016. 13:07

Hrvatska invazija na Bordeaux počela je još u ponedjeljak, izvještaji govore da su naši navijači na treću utakmicu Vatrenih stigli u najvećem broju na ovome EURU, a u utorak bi trebali dobiti i specijalno pojačanje.

Po pisanju Dalmatinskog portala, najmanje dvadesetak veterana Domovinskog rata (neki izvori tvrde da se radi i o većem broju), uglavnom specijalaca, uputilo se u Bordeaux na utakmicu Hrvatske i Španjolske, s ciljem da spriječe eventualni novi ispad dijela hrvatskih navijača koji Euro koriste za slanje poruke o stanju u HNS-u.

Informacija je navodno stigla iz više izvora, uz napomenu da se radi uglavnom o navijačima Hajduka i Dinama, te da njihov motiv odlaska 'na prvu crtu' nije zaštita lika i djela Zdravka Mamića, već revolt jer smatraju da su akcije poput one viđene na utakmici sa Češkom svojevrsni napad na Hrvatsku.

Nadajmo se da večeras (21.00) na stadionu Matmut Atlantique ipak neće biti potrebe za intervencijom u kakvu se upustila grupa Livnjaka napadom na huligane pri kraju utakmice sa Češkom. Čini se da su ovoga puta i organizatori susreta puno spremniji na eventualni crni scenarij, koji bi, vrlo vjerojatno, uništio sve nade i napore Vatrenih na ovome prvenstvu.

Hrvatska - Španjolska

Kako prognozirate ishod večerašnje utakmice?

Pobijedit ćemo, naravno

Svakom po bod

Poraz, Španjolci su prejaki

Linker
17. travanj 2024 10:51