Ronald Gorsic / CROPIX
TRAŽENI KOMADIĆ PAPIRA

KARATA SVE MANJE! RASPRODAN JOŠ JEDAN DIO MAKSIMIRSKOG STADIONA 'Vidimo se opet ovdje u redu, prije četvrtfinala Europske lige'

Iz GNK Dinama objavili su kako je u večernjim satima 27. veljače pored tribina Istok i Zapad, rasprodana i tribina Sjever gore.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. veljača 2019. 12:13

U prodaji na Ticket pointu kod stadiona Maksimir od danas (četvrtka) su dostupne još samo ulaznice za tribinu Sjever dolje! Online prodaja je završena. Čim se rasprodaju zadnje ulaznice na Ticket pointu, obavijestit ćemo javnost. Dinamo će imati podršku prepunog Maksimira u osmini finala Europa lige", poručili su iz Maksimirskog kluba.

--------------------------------------------------------------

To više nije i vijest, postao je kao neki ritual. Prvog dana prodaje ulaznica za europsku utakmicu redovi pred blagajnama, navijači od ranih jutarnjih sati. Prodaja je počela u 11, oni su se počeli skupljati puno ranije. Da slučajno ne bi ostali bez tog vrijednog papirića.

Teško je sad uspoređivati kad je red bio veći, prije koje utakmice, ali ovaj jučerašnji nedvojbeno ulazi u najužu konkurenciju. Uostalom, vidjelo se to i nešto kasnije na rezultatu: već nakon dva i pol sata prodaje nije bilo ulaznica za tribinu Zapad dolje! Otišlo sve, čak i prije no što su ulaznice puštene u online prodaju. Dinamo jest dodatno podigao cijene karata za ovu utakmicu, možemo se raspravljati je li to bilo potrebno i popularno, ali Dinamovi navijači ove godine očito ne pitaju za cijenu. Nadaju se u Maksimiru da će ova sezona biti pouka svima koji se inače ‘nećkaju’ da na ljeto kupe godišnju ulaznicu. U popodnevnim satima rasprodani su cijeli Zapad i Istok, ostao je još samo Sjever...

- Ma, žao mi je što nisam kupio godišnju, sad sam već potrošio puno para na karte ove sezone. Ali, moram priznati da ovo čekanje u redu ima neke svoje čari, nekad se dobro nasmijem, nekad vidim ljude koje nisam dugo sreo. Već nas ima nekoliko koji smo stalni ovdje u redu pred blagajnom, dogovorili smo da se opet vidimo. Prije četvrtfinala - ispričao nam je 32-godišnji Mario, koji za svaku utakmicu kupi ulaznicu za sebe i sina.

A takvih kao Mario sigurno ima još, sve više. Gotovo da nema sata kad i nama ne stigne poruka, upit za ulaznicu, a ne treba niti pričati kako su se već jučer u poslijepodnevnim satima mogle na internetskim oglasnicima pronaći ulaznice za utakmicu s Benficom po višestruko višim cijenama. Recimo, istočna tribina za od 300 do 450 kuna, Zapad za 500, a ima i onih koji su odlučili prodati svoje godišnje ulaznice. Možda misle da im do kraja sezone više neće trebati... Sigurno će toga idućih dana biti još više, jer i u euforiji, među većinom onih koji uistinu žele gledati Dinamo u još jednoj velikoj utakmici, uvijek ima i onih koji se nadaju da će na emocijama drugih nešto i zaraditi.

U svakom slučaju nema nikakve dvojbe da će Maksimir i za dvoboj s Benficom biti rasprodan, da će Bjeličina imati veliku, bučnu podršku s tribina. Iz Dinama kažu i da spremaju gledateljima neka iznenađenja, bit će to opet fešta koja će trajati satima prije utakmice. Da, vjerujemo, i poslije! Pa se možda poznanici iz reda opet sretnu prije četvrtfinala.

Linker
25. travanj 2024 13:27