Screenshot: Twitter

ŠAČICA NAVIJAČA U AKCIJI

KOME JE OPET TO TREBALO? ŠAČICA HRVATSKIH NAVIJAČA NAPRAVILA NOVU GLUPOST NA MAKSIMIRU Hrvatskoj zbog jednog transparenta prijeti nova kazna UEFA-e

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.11.2018. u 13:28

 • Ništa danas ne može narušiti slavlje i veliku pobjedu Hrvatske na Maksimiru u iščekivanju nedjeljnog okršaja s Engleskom. Vatreni su u uzbudljivoj utakmici srušili Španjolsku s 3:2 golom junaka Tina Jedvaja u 93. minuti, 32.500 raspjevanih navijača podsjetilo nas je na najljepše dane Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali jedan detalj mogao bi rezultirati novom kaznom za organizatora utakmice.

  A sve zbog šačice naših navijača. Jedna skupina hrvatskih navijača unijela na stadion transparent s katalonskom zastavom i porukom "Free Catalonia", a upravo na takve političke poruke s tribina, UEFA ima nultu stopu tolerancije.

  Zaštitari su ekspresno reagirali i uklonili sporni transparent, ali s obzirom da je fotografija preplavila društvene mreže te izazvala reakcije i u Španjolskoj, Hrvatskoj prijeti nova kazna.

  Nadamo se da do nje neće doći, ali s obzirom na sve kazne i milijune kuna koji su proteklih godina iscurili s Maksimira na račun UEFA-e, u reprezentativnim i klupskim natjecanjima, postavlja se pitanje: kome takve situacije zapravo trebaju i koriste?

     

   

  Tagovi
  Iz drugih medija