Getty Images
NOGOMETNO LUDILO U ZAGREBU

KRCATI MAKSIMIR ĆE GORJETI DRUGI PUT U TJEDAN DANA! Već sada je prodano više ulaznica nego za Dinamo, dvije tribine su rasprodane, HNS vuče novi potez

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 12. studeni 2018. 14:08

Zapad dolje i istok su rasprodani, u nedjelju do podneva otišlo je 23.500 ulaznica za susret Hrvatska - Španjolska. Vatreni će u četvrtak imati jaku podršku, prva službena utakmica u Hrvatskoj nakon Svjetskog prvenstva i nezaboravnog dočeka odigrat će se u odličnoj atmosferi.

U ponedjeljak u 12 sati počinje prodaja na blagajnama kraj stadiona, ali tamo možete naći samo otprilike tri tisuće karata za sjevernu tribinu. Sad je na HNS-u, Davoru Šukeru i suradnicima da odluče hoće li otvoriti i zapad gore.

- Kao što smo najavili, ako bude potrebe za otvaranjem zapada gore, ovisno o prodaji karata za sjevernu tribinu, Izvršni će odbor to razmotriti i donijeti odgovarajuću odluku - kazao nam je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

Boris Kovacev / CROPIX
CROPIX

U četvrtak je bio pun na utakmici Dinama i Spartaka, nema većih zapreka da se ulaznice i za zapad gore puste u prodaju. Logično je da bude tako, odluka možda dođe već danas. Što bi značilo da bi stadion, koji prima oko 35 tisuća gledatelja, bio gotovo pun. Pritom je južna tribina namijenjena za Španjolce. Ulaznice za sjever, jedine koje ovog časa postoje na tržištu, koštaju 60 kuna. Blagajne rade svaki dan od 12 do 18 sati, dok bude ulaznica.

I izbornik Zlatko Dalić i igrači već su istaknuli da žele pun stadion, da im to mnogo znači, i to je jedan od argumenata vjeri da će Vatreni odigrati znatno bolju utakmicu nego u Elcheu. Još samo da vrijeme bude ugodno, i igračima i, posebice, navijačima. Meteorolozi najavljuju većinom sunčano tijekom dana s mogućnošću oborina 10 posto, bit će dobro ako se ta prognoza obistini.

Za utakmicu Hrvatska - Španjolska u prodaju pušten i Zapad gore

Zbog velikog interesa za utakmicu Lige nacija između Hrvatske i Španjolska koja će se igrati u četvrtak na stadionu Maksimir, vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) odlučilo je aktivirati i tribinu Zapad gore.

Sjajan interes vlada za dvoboj aktualnih svjetskih doprvaka i svjetskih prvaka iz 2010. godine, pa su već u prodaji putem interneta prodane sve ulaznice za tribine Zapad dolje i Istok.

Zbog toga je vodstvo HNS-a odlučilo otvoriti i tribinu Zapad gore kapaciteta 3.745 ulaznica. Preostalo je i nešto ulaznica za sjevernu tribinu - za Sjever dolje ostalo je 1.691 ulaznica, a za Sjever gore 2.991 ulaznica.

Cijena ulaznica za Sjever je 60 kuna, a za Zapad gore 100 kuna.

U ponedjeljak od 12:00 sati počinje prodaja i na blagajnama stadiona Maksimir.

Jedna osoba može kupiti najviše šest ulaznica. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Blagajne na stadionu Maksimir radit će svakim danom od 12:00 do 18:00 sati, do prodaje punog kapaciteta stadiona raspoloživog za ovu utakmicu.

Utakmica protiv Španjolske na rasporedu je 15. studenog na zagrebačkom Maksimiru s početkom u 20:45 sati.

Linker
24. travanj 2024 12:55